Hydrafacial Nasıl ve Kimlere Uygulanır?

Cildimizin sağlıklı, parlak ve ışıl ışıl görünmesi sizin kendinize olan saygınız ve kişiliğinizin yansımasıdır. Sağlıklı, parlak ve güzel bir görünüm, cilt derimizin ve hücrelerinin doğru şekilde temizlenip, doğru bir şekilde nemlendirilip doğru bir bakımla kalıcı ve sürdürülebilir hale getirilmesi mümkündür.  Bu işlemin kesin sonuç veren, kolay ve zararsız yollarından biri de hydrafacial işlemidir.

Hydrafacial Nedir?

Olumsuz koşulların cildimize kattığı lekeler, akneler ve en kötüsü kırışıklıklardan kolay, zararsız ve kalıcı olarak kurtulmak mümkün. Hydrafacial işleminde kullanılan cihazda vakum yöntemi kullanıldığı için nazik, ağrısız ve acısız cilde zarar vermeden ciltte derinlemesine temizlik ve yenilik sağlar.

Hydrafacial Nasıl Uygulanır?

İlk olarak cilt türüne uygun olarak belirlenen temizleyiciler ve özel nemlendiricilerle cilt yüzeyi derinlemesine temizlenerek gözenekler açılır ve yumuşatılır, daha sonra hydrafacial işlemine başlanılır. Uygun özel cihazlarla cildin bakım ve onarımı, beslenmesi ve yenilenmesi amaçlanır. Gereklilik halinde led terapi ile devam ettirilir. Bu uygulamanın amacı, cilt üzerinde ki sivilce, akne ve derin kırışıklıkların kalıcı olarak yok edilmesi amaçlanır.

Hydrafacial Kimlere Uygulanabilir?

Hydrafacial, Hassas ciltler de dahil olmak üzere tüm erkek ve kadın yaş grupları için uygundur, hydrafacial işlemi zararsız olsa da hamileler, cilt rahatsızlığı olanlar, ciddi güneş yanıkları olanlar mutlaka doktorlarına danışmalarında fayda vardır.

Balık Yağı Kapsül Balık Yağı Kapsül

Hydrafacial Uygulama Ne İşe Yarar?

Çeşitli olumsuz faktörlerle yıpranmış ciltler, hydrafacial işlemi sayesinde cildin daha hızlı ve kalıcı derinlemesine temizlenerek, cildin daha sağlıklı, genç ve bakımlı görünmesi sağlanır.

Hydrafacial Uygulama Avantajları Nelerdir?

Cildin tüm bakım ve ihtiyaçlarını el değmeden, derinlemesine temizleyerek, kesin ve kalıcı olarak çözüm sunar. Hydrafacial sayesinde ciltler temiz bir nefes alarak sağlıklı bir görünüme kavuşur.

G5 Masajı Nedir?

Her türlü sağlıklı beslenme ve spora rağmen kalıcı hale gelen bölgesel yağ hücreleri ve yaygın olan selülit problemine kesin çözüm bulan bir masaj çeşididir. G5 masajı titreşimleri nedeniyle yerleşik yağ tabakalarını hareketlendirdiği ve bu dokuyu açma işlemine cerrahi müdahale gerekmeden kesin, kalıcı çözüm sunduğu için bu ismi almıştır.

G5 Masajı Nasıl Uygulanır?

Uygulamaya başlamadan önce, bölge için kullanılan özel bir kremle g5 masajı eğitimi almış uzman personel tarafından ilgili bölgeye uygulanır. Bu krem sayesinde yağ yakıcı etkisi arttığından gereklilik halinde özel masaj ürün ve yöntemlerle desteklenir.

G5 Masajı Hangi Alanlarda Yapılır?

Yaygın olarak Selülit tedavisinde kullanılması tercih edilse de g5 masajı titreşim ve itme hareketleri nedeniyle kol, üst bacak, bel ve kalça gibi tüm bölgesel yağlar için uygundur.

G5 Masajı (Vibroterapi) Kimlere Yapılmaz?

Kanser tedavisi gören kişiler, Akciğer embolisi teşhisi konmuş kişiler ve regl döneminde olan bayanlara bu işlem uygulanamaz. Bu kişiler dışında herkes yapabilir.

G5 Masajının Avantajları Nelerdir?

Metabolizmayı hızlandırır ve cildi sıkılaştırır, Selülit sorununu ortadan kaldırarak kasları güçlendirir. Sağlıklı kan dolaşımını sağlayarak dinç bir görünüm sağlar.

Soğuk Lipoliz Nedir?

Bölgesel zayıflama alanında cerrahi müdahale gerektirmeden bölgede birikmiş yağ hücrelerini yüksek soğutucu özelliği ile zarar vermeden dondurarak vücuttan atılması işlemidir, soğuk lipoliz kısaca yağ dondurma işlemidir.

Soğuk Lipoliz Uygulaması Nasıl Yapılır?

Bu işlemle, bölgesel cilt altında ki yağ hücrelerini kontrollü ve hassas şekilde hastanın yaşam şartları, metabolizması yaş ve cinsiyeti göz önüne alınarak işleme başlanılır. Uygulama bölgesinde ki ısı soğuk lipoliz işlemi ile yavaş yavaş düşürülmektedir. Sınırlı dereceye ulaşıldığında bölgedeki yağ hücreleri donma sayesinde canlılığını kaybederek ölür ve bu da sıkışmadan dolayı incelme sağlar.

Soğuk Lipoliz Kimlere Uygulanır?

Genellikle diyet, egzersiz, spor gibi uygulamalardan sonuç alamayıp kilo veremeyen kişiler için en etkili zayıflama yöntemidir. Bu işlemler sağlıklı şekilde yapıldığı takdirde herkese uygulanabilir.

Soğuk Lipoliz Hangi Bölgelere Uygulanır?

Göbek, bel, sütyen alt bölgesi, kol, bacak bölgesi, basen, alt ve üst karın gibi ne yapsanız çözüm bulamadığınız bölgesel yağ katmanları soğuk lipoliz ile kolay, etkili ve kalıcı bir çözüm işlemidir.

Soğuk Lipoliz Sonrasında Neler Oluşur?

Soğuk Lipoz işlemi sonrasında soğuk uygulama nedeniyle oluşan hafif kızarıklık ve hafif ağrı hissi geçicidir, kısa sürede yok olacaktır. Kalıcı bir yan etki görülmemektedir.

Soğuk Lipoz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Kesin bir seans söylemek mümkün değildir, bazen tek bir seans yeterli gelirken kimi zaman birkaç seans da devem etmektedir. Bu yüzden size soğuk lipoliz tedavisi yaptırmak isterseniz uygulayacağınız bölgeye göre ayarlayarak seanslarınız belirleyebilirsiniz.