Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de AKP Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'na katıldı.

Erdoğan'ın burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"Muhalefet belirli kesimlere ulaşırken biz toplumun tamamına ulaşıyoruz. Muhalefetin gündeminde sessiz çoğunluğun sesini yeniden kısmak var. İnsanlarımızı kutuplaştırmak var.

Muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu gördük. Bunların bırakın ülkeyi ellerinin altındaki belediyeleir yönetme becerisi olmadığını gördük.

Seçim öncesi bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa hepsinin altına ezildiler. Hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Çöp toplamadan, kültür sanata, çevreye... Hiçbir işi doğru düzgün yapamıyorlar. Artık illerde sular akmıyor. En temel belediye hizmetini yerine getiremeyen bir becerisizlikle muhatabız.

"Z KUŞAĞI, Y KUŞAĞI BURADA"

Birileri diyor ki Z kuşağı, Y kuşağı muhalefetin yanında. Buradalar... Gençlerimizin ışıldayan gözlerinde şahit olduğumuz umudu hiçbir makama değişmeyiz.

Biz hizmet götürürken aldığımız oy oranına değil ihtiyaca bakarız. Biz yatırım yaparken kökene değil, şehirlerin durumuna bakarız. 19 yıldır hiçbir ayrım yapmadan siyasi tercihine, etnik kökenine aldırmadan tüm Türkiye'ye hizmet ediyoruz.

2023 MESAJI

2023'te cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerini gerçekleştireceğiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 2023'te sandıkta halkımızın nezdinde yeniden güven tazeleyerek millete hizmet yolculuğumuzu devam ettirmek istiyoruz. Bunun için şimdiden planlı, programlı, aktif bir şekilde çalışmaya başlamalı, önümüzdeki süreyi en iyi şekilde değerlendirmeyiz. Her iftiraya yalana anında karşılık vereceğiz. Bu mücadeleyi sonuna kadar yürüteceğiz."