Bölgesel incelme kişilerin fazla yağlarından kurtulmalarını sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde kişiler istedikleri kıvrıma ve vücuda kavuşabilmektedirler. Bu işlem herhangi bir şekilde acı vermediği için sıklıkla tercih edilmektedir. Birçok farklı bölgeye belirli seans aralıklarında uygulanır. Her seans sonrasında kişi inceldiğini yani şekillendiğini gözleriyle görebilmektedir. Bir ameliyat olmadığı için de kişilerin korkması gereken bir durum bulunmamaktadır.

Bölgesel İncelme Nasıl Yapılır?

Birçok bölgesel incelme yöntemi bulunmaktadır. Her yöntemin kendine göre etki edebilmesi için uygun bir uygulama şekli vardır. Genel olarak bakıldığında incelme cihazlarında soğuk veya sıcak verilerek yağ olan bölge hedef alınmaktadır. Yağ üzerine farklı bir tepki olduğu için de yağ parçalanır. Bu süreç zarfında yağın vücut içerisinden atımı için kişilerin bol su tüketmesi gerekmektedir.

Bölgesel İncelme Kimlere Uygulanır?

Ağır rahatsızlığı örnekle kalp problemi olmayan her bireye uygulanabilmektedir. Bölgesel olarak uygulanabilen bir işlem olduğu için fazla kilolu kişilerde tercih edilmemektedir. Bunun sebebi ise kişilerin etkiyi tam olarak alamamasından kaynaklanır. Genel olarak vücudunda fazla kilosu bulunmayan yani normal kilolara sahip olan kişilerde meydana gelen yağlanma problemlerinde tercih edilmektedir. Kadın ve erkeklere uygulanabilen bir işlemdir. Genelde orta yaş grubunda tercih edilmektedir. Gençlerin ilerleyen dönemde spor ile verebileceği düşünülmektedir.

Bölgesel İncelme Yöntemleri Nelerdir?

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle bölgesel incelme için birçok yöntem ortaya çıkmıştır.  Diyet, spor, soğuk lipoliz, saten vücut germe, emsculpt, lazer, radyofrekans uygulamaları bunlardan bazılarıdır. Bu uygulamalar sayesinde kişiler istedikleri görünüme kavuşabilmektedirler. Kişilerde zayıflama için ilk olarak diyet ve spor tercih edilmektedir. Diyet ve spor sayesinde fazla kilolarından kurtulan kişilerin belirli bölgelerinde yağ birikimleri meydana gelebilmektedir. Bu görünümü gidermek ve kişileri fazla yağlarından kurtarmak için de kalan yöntemler tercih edilmektedir. Diğer yöntemlerin tümü de aynı diyet ve sporda olduğu gibi kişilere zarar vermeden, ağrısız ve acısız bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Bölgesel Zayıflama Nedir?

Bölgesel zayıflama işlemi bir kilo verme yöntemi değildir. Sıklıkla kişiler bölgesel zayıflamayı kilo vermeyle karıştırmaktadır. Aradaki fark ise bölgesel olarak yağ birikimi sorunu yaşayan kişilere uygulanmasıdır. Kilo sorunu yaşayan kişilerin vücudunun her alanında yağ olabilmektedir. Bölgesel sorun yaşayan kişilerin ise yağın bir bölgede toparlanmasıdır. Bu inatçı yağlar kilo vererek vücuttan uzaklaşmadığı için bu yöntem tercih edilmektedir.

Bölgesel Zayıflama Nasıl Olur?

Isı ile gerçekleşmektedir. Uygulama yapılacak olan bölge belirlenir. Cihazda yer alan başlıklar herhangi bir şekilde kişinin tenine temas etmez. Sadece belirli uzaklıktan başlık yardımıyla bölgeye ısı verilir. Bu ısı yağlara ulaşır ve yağların parçalanmasını sağlar. Verilen ısı cilde herhangi bir şekilde zarar vermemekte ve kişilerin canını yakmamaktadır. Bu sayede işlem oldukça konforlu bir hale gelmektedir.

Bölgesel Zayıflama Kimlere Yapılır?

Bölgesel zayıflama işlemi kadın ve erkek tüm bireylere uygulanabilmektedir. Uygulama yapılabilmesi için kişilerde yağ toplanması yani belirli bölgede yağın birleşmesi yeterlidir. Yanı sıra bu zayıflama işlemi kalp pili olan bireylere, kanser kişilere ve daha ağır rahatsızlığı olan kişilere uygulanmamaktadır. Uygulama yaptırmak isteyen kişilerin ilk olarak muayene olup işleme uygun olup olmadıklarını öğrenmesi gerekmektedir.

Bölgesel Zayıflama Avantajları Nelerdir?

Vücuda herhangi bir zarar vermemektedir. Kişilerin sağlığını olumsuz etkilememektedir. İşlem acısız bir şekilde gerçekleşmektedir. Vücudun herhangi bir bölgesine uygulama yapılabilmektedir. Oldukça uygun fiyatlar ile istenilen görünüme sahip olmak mümkündür. Bölgesel zayıflama aynı zamanda iyileşme dönemi gerektirmeyen bir işlem olduğu için kişiler işlem sonrasında normal hayatlarına dönebilmektedirler.

Detaylı bilgi almak için ; https://www.bukbeauty.com/bolgesel-zayiflama/