Torbalı’dan ikş temsilci bulunan Voleybol Kadınlar 2. Lig’de rakiplerimiz ve fikstür belli oldu. 31 Ekim 2021 Pazar günü oynanacak ilk mücadelelerde Torbalı Turgutlu Belediyespor’u ağırlayacak. Torbalı merkezli bir diğer kulüp olan Altekma’nın da bu grupta yer aldığı öğrenilirken, Torbalı Belediyespor’da hedef şampiyonluk. Bu sene ilk kez Kadınlar 2. Lig’de mücadele edecek temsilcimiz Torbalı Belediyespor’un rakipleri, Altekma, Rota Koleji,  Akhisar Belediyesi Sportif Faaliyetler, Akhisargücü, Salihli Belediye, Seramiksan, Turgutlu Belediye.

Türkiye Voleybol Federasyonu resmi internet sitesinde konuyla ilgili “TVF Voleybol 2. Liglerinde (Kadın-Erkek) 2021-2022 voleybol sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Ankara Merkez Ofisi’nde yapıldı.

TVF Youtube kanalından gerçekleşen kura çekiminde açılış konuşması yapan TVF Lig İşleri Danışmanı Nurtanış, ‘2021-2022 voleybol sezonu Türkiye 2. Liglerinin kura çekimini gerçekleştiriyoruz. Federasyon Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ, yeni sezonda tüm kulüplerimize başarı dileklerini iletti. Sezonumuzun kazasız ve sakatlıksız geçmesi temennisiyle başarılar diliyorum.’ dedi.