Bu yıl da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan temsilcimiz Torbalıspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Birinci etap çalışmalarını tamamlayan temsilcimiz iki gün aranın ardından ikinci etap kamp çalışmalarını da Pamukyazı’da bulunan tesislerde sürdürüyor. Günde yapılan çift antrenmanla sezona hazırlanan Torbalıspor’da keyifler yerinde.  Bölgesel Amatör Lig takviminin açıklanmasını bekleyen temsilcimiz transferlerini de büyük oranda tamamladı. Geneli gençlerden oluşan sert ve dirençli bir takım kuran TORKOS, 2-3 tecrübeli futbolcu ile transfer sezonunu noktalamayı hedefliyor.  

“ÇOK İYİ BİR EKİBİMİZ VAR”

Antrenman sonrasında gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulunan Torbalıspor Teknik Direktörü Cevahir Parıldar, “Yolumuz uzun. Çalışmalarımıza 13 Eylül’de başladık. Birinci etap çalışmalarımızı tamamladık. Şimdi ise günde çift antrenmanla ikinci etap çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kamp dönemimizi tesislerde kalarak geçiriyoruz. Tesislerde imkanlarımız da güzel sağ olsun yönetimimiz isteklerimiz yerine getirmeye çalışıyor. Çok iyi bir ekibimiz var” dedi.

HÜCUM BÖLGESİNE 2 YA DA 3 TRANSFER

Torbalıspor’un başı dik bir şekilde sahadan ayrılacağını belirten Parıldar “Kazanmanın garantisini kimse veremez. Ama ben maçta terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğimizi söylüyorum.  Sahadan başımız dik bir şekilde ayrılacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  Hücum bölgesine 2 ya da 3 transfer daha yapmayı düşündüklerini belirten genç teknik adam, “Görüştüğümüz oyuncular var. Takımın ahengini bozmayacak transferler yapacağız. Özellikle hücum bölgesine  transfer yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN”

Taraftara da seslenen Cevahir Parıldar, “Taraftarımız bizim yanımızda olsun. Yönetimimizi ve bizi yalnız bırakmasınlar. Futbolun içerisinden gelmiş çok iyi bir başkanımız ve genç bir yönetimimiz var. Taraftarımızın yanı sıra Torbalı Kaymakamlığı, Torbalı Belediyesi, STK’lar kurumlar da Torbalı’nın takımına sahip çıksın. Bu yolda yönetimimizi ve ekibimizi yalnız bırakmasınlar” dedi.  Kamp sonrası 5 ya da 6 takım ile hazırlık maçı yapacaklarını belirten Parıldar, “Sökespor ve Yunus Emre gibi takımlarla hazırlık maçı yapacağız. Takımımızın durumunu bu maçlarda görüp yeni sezon için eksiklerimizi görmüş olacağız” ifadelerini kullandı.