TVF Kadınlar 2. Ligi 9. Grup’ta yer alan temsilcimiz Torbalı Gençlik ve Spor Voleybol Kulübü Play Off için bu hafta sonu hayati bir maça çıkacak. Ligde ikinci sıraya yükselen temsilcimiz Pazar günü saat 14:00’da lig lideri Salihli Belediye ile karşılaşacak. Ligin ilk yarısında oynanan mücadelede iki takım arasında büyük gerilim yaşanırken, oyuncular da bu müsabakaya özel olarak hazırlanıyor. Kaybetme lüksü olmayan Torbalı’nın sultanlarında maç öncesinde eksik bulunmadığı öğrenildi.

ARSLAN: “EN ÖNEMLİ MAÇIMIZ, HERKESİ SALONA BEKLİYORUZ”

Torbalı Gençlik ve Spor Voleybol Kulübü Başkanı Ümit Arslan, Salihli maçına özel olarak hazırlandıklarını belirterek, “Takımımızın son haftalarda motivasyonu oldukça yüksek. Hata yapmadan üst üste maçlarımızı kazanarak buralara kadar geldik. Play Off yolundaki en önemli maçımız diyebiliriz. Hocalarımıza ve oyuncularımıza güvenimiz sonsuz. Bu maçı da kazanarak Torbalı’ya önemli başarılar getirmek istiyoruz. Pazar günü oynayacağımız Salihli Belediye maçına Torbalı halkını ve ilçe protokolünü bekliyoruz” dedi.

YILDIRIM: “TARAFTAR DESTEĞİNİ ARKAMIZDA HİSSEDİYORUZ”

Torbalı Gençlik ve Spor Voleybol Kulübü teknik direktörü Giray Taygun Yıldırım, ise sezon başında belirlenen hedefe çok yaklaştıklarını belirterek, “Sezon başı hedef Play Off olarak belirlendi. Transfer çalışmaları bu doğrultuda yapıldı. Dört haftadır takımla beraberim. Göreve geldikten sonra hata yapmadan takımımızı Play Off potasına sokmayı başardık. Bu Pazar günü ise Salihli Belediye ile kritik bir maça çıkacağız. Maçı kazanmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu zorlu maçta Torbalı halkının da desteğini arkamızda istiyoruz. Play Off yolunda bizi yalnız bırakmasınlar” ifadelerini kullandı.

NAHUM: “PLAY OFF’U MUHAKKAK GÖRMEK İSTİYORUZ”

Takım kaptanı Çiğdem Nahum ise lig başında hedeflerini Play Off olarak koyduklarını belirtti. Nahum, yaptığı açıklamada “Play Off’u muhakkak görmek istiyoruz. Bu kapsamda hafta sonu oynayacağımız maç çok önemli. Bu maça ayrı bir motivasyonla hazırlanıyoruz. Daha sıkı çalışıyoruz. Bu zorlu mücadelede taraftarımızı da arkamızda görmek istiyoruz. Bu tarz maçlarda taraftarın rolü çok önemli. Takım arkadaşlarım adına ilçe halkını Pazar günü salona davet ediyorum” ifadelerini kullandı.