Bu yıl da Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Torbalıspor’da futbolcular, teknik ekip ve yönetimi ilçedeki gazetecilerle bir araya geldi. Kahvaltı organizasyonuyla gerçekleşen buluşmada takımın oldukça moralli olduğu gözlendi. Bu yıl hedefleri olan, karakterli ve disiplinli futbolcularla anlaşıp, genç bir kadro kuran Torbalıspor yönetimi, Torbalı’nın özlediği bir futbolu ilçede oynatmaya kararlı. Bu anlamda kariyeri başarılarla dolu, genç teknik adam Cevahir Parıldar’la sezon başı anlaşan Torbalıspor’da bu adım meyvelerini verdi. Dostluk ortamının bulunduğu kulübün kaptanı Murat Paslıyer, kahvaltıda yaptığı açıklamada, “Bizlere bu kulüpte bir aile ortamı hissettiren ve moralimizi yüksek tutan yönetimimize çok teşekkür ederiz. Bizler değerli bir kulüpte olduğumuzun farkındayız ve gerekli takım ruhuna sahibiz. Bizlerden beklentilerin olduğunu biliyoruz. Torbalıspor’un eski başarılı günlere dönmesi için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ERKUT, MAZİYİ HATIRLATTI

Torbalıspor Asbaşkanı Fatih Erkut futbolculara yaptığı konuşmada, “Torbalı, her zaman bulunduğu ligin favorisi olmuştur. Bu takım ikinci ligin kapısından döndü. Play of’un son müsabakasını kazansa 2.Lig’e çıkacaktı. 3.Lig’de şampiyon oldu. Düştüğü her Süper Amatör Lig’de şampiyonluk yaşayıp Bölgesel Amatör Lig’e çıktı. Bu başarıları sürdüreceğinize inanıyorum. Her şey para ile olmuyor. Bize yürek ve inanç lazım. Sizlerin üzerinize düşeni yapacağınıza inanıyorum. Tarihi ve talihi değiştirmenin zamanı geldi” dedi.

HEDEF OLMADAN BAŞARI OLMAZ

Torbalıspor Basın Sözcüsü Batuhan Arslan ise, “Her şeyden önce hedefimizin olması lazım. Hedefsiz bir gemiye rüzgar bile işlemez. Siz hedefiniz yolunda ilerleyin biz yönetim olarak size rüzgar oluruz. Bu yıl başarılı olacağınıza inancımız tam” dedi. Teknik Direktör Cevahir Parıldar ise, “Biz yenildiğimizde bile, mücadele eden bir takımımız olsun istiyorum. Sahadan başı önde ayrılan bir takım istemiyorum. Kentin de takımına sahip çıkmasını diliyoruz. Kenetlenince başarı gelecektir” ifadelerini kullandı.