Bölgesel Amatör Lig’de hesaplar karıştı. İlk hafta İzmirspor galibiyeti ile tüm sporseverleri mutlu eden Torbalıspor, sonraki haftalarda adeta kabus yaşattı.

Kazanacağımız maçları kendi elimizle hediye ettik.

Haftalarca üzüldük, kahrolduk çünkü bir kez daha küme düşmek istemiyoruz. Bu kötü gidişata artık bir dur demenin vakti gelmişti. Taraftarın muhteşem desteği ve baskısıyla bu hafta oynanan maçta bambaşka bir Torbalıspor izledik.

Ligin en zor takımı ve şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Bağcılarspor ile karşılaştık. Herkesin aklında tek bir şey vardı. Galibiyeti görebilecek miyiz?

Tam 90 dakika boyunca en iyi taraf ve en iyi skoru alan Torbalıspor’umuz oldu. İşte özlenen Torbalıspor tablosu budur. Bir şehir kenetlendi ve galibiyette gelmiş oldu.

En zor sınavımızı en iyi şekilde geçtik. Peki fikstür avantajı bizde mi?

Üst sıralarda olan hemen hemen tüm takımla maç yaptık. Bize yakın ve puan cetvelinde altımızda olan takımlarla maçlarımız var. İlk devrenin bitmesine sadece 6 hafta var. 6 haftada alacağımız puanlar hem bizi sıralamada yukarı taşır ve küme düşme korkumuzu ortadan kaldırır.

Benim naçizane fikrim, ligin ilk devresinde toplam 18 puan alırız ve ikinci devrede bambaşka takım izleriz. Çok daha güçlü ve dinamik bir takım…

Ayrıca yeni teknik direktörümüz oyun anlamında farkını göstermeye başladı. Kendisi iyi bir hoca ve her zaman yeniliklere açık bir isim.

Ben inanıyorum ki kendisi takımımızla başarılı olacaktır…

Şunu da unutmamak gerek…

Torbalıspor Başkanı Yunus Kaya’nın yaptıkları ve destekleri takdire şayandır.

Takımın kötü gidişatında her zaman sporcularına güvendi ve destek oldu. Bu kötü günleri atlatacaklarını ve Torbalıspor’un en iyi yerlere geleceğini hep belirtti. Hiçbir zaman futbolcu ve teknik heyetini yalnız bırakmadı.

Bu nedenle Yunus Kaya Torbalıspor adına çok önemli bir isimdir.

Torbalıspor taraftarına buradan seslenmek istiyorum. Hem takıma hem teknik heyete hem de başkanlarına en iyi şekilde destek çıksın.

İnanıyoruz ki… Bu sezon bu takım artık asansör bir takım olmayacak. Belki bu sezon değil ama gelecek sezon bu takım üst liglere oynayacak.