Ligdeki kötü gidişatına geçen hafta oynanan karşılaşmayla dur diyen Torbalıspor, moral buldu. Son 5 haftadır galibiyet yüzü görmeyen kırmızı beyazlı ekip, geçen hafta ligin en zor takımlarından biri olan Bağcılarspor ile karşılaştı ve rakibini 3-0’lık net bir skorla geçmesini başardı. İyi bir futbol ile galibiyeti aldıklarını vurgulayan Torbalıspor Teknik Direktörü Cevdet Çapar, galibiyet serisinin başlangıcını başlattıklarını ifade etti.

90 DAKİKA MÜCADELE EDEN BİR TAKIM OLACAĞIZ

Göreve geldiği ilk günden bu yana takımın güçlenmesi ve toparlanması adına değişiklikler yapan Teknik Direktör Cevdet Çapar, 4 haftalık süreyi anlattı. Çapar, “Göreve gelmeden önce daha iyi bir takım bekliyorduk. Geldiğimizde her şeyden vazgeçmiş bir takımla karşılaştık. Takımda bulunan her futbolcu çok değerli ve kaliteli bireylerden oluşuyor. Fakat takım olarak erken pes eden bir takımın ruhunu hissettim. Toparlanma sürecine girdik, daha iyi bir takım için hep beraber çalışıyoruz. Bu haftadan sonra sahada 90 dakika boyunca mücadele eden bir takım olacak. Kaybederiz veya kazanırız. Ama mücadelemiz son dakikaya kadar sürektir.” dedi.

KRİTİK BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

Sezonun ilk devresinde en iyi puanı alıp üst sıralara tırmanacaklarını söyleyen Çapar, “Benim olduğum yerde küme düşme muhabbeti asla olamaz. Bizler her daim üst sıraları hedeflemek için çalışan bir ekibiz. Torbalıspor’umuza yakışan bir durum değil. Hep birlikte taraftarı ile yönetimiyle başarılı olup üst sıralarda olacağız. Bu hafta oynayacağımız çok kritik bir sınav var. Puan cetvelinde altımızda olan Bucaspor’a konuk olacağız. Onlarda alt sıralardan kurtulmak isteyen bir diğer takım çok zor olacak fakat kazanan taraf biz olmak istiyoruz.” dedi.  

TARAFTAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Taraftara da seslenen deneyimli antrenör, “Taraftar olmadan futbol olmaz. Bizim en büyük destek kaynağımız taraftarımızdır. Taraftar takımına sahip çıksın, bu lig ne onlara nede bizlere yakışıyor. Bu takım en güzel yerlere gelecektir. Tek temennimiz, cezalı olan taraftarlarımızın bir an önce cezalarının bitip aramıza ve ait oldukları yere gelirler” şeklinde konuştu.