1.Amatör Lig’de mücadele veren ve bu sene oynadığı futbolun yanı sıra centilmenlik kimliğiyle de ön plana çıkan ve federasyonun da bu yönüyle dikkatini çeken Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü bu hafta şanssız puan kaybı yaşamıştı. Deplasmanda Beydağ Belediyespor ile karşılaşan, 4 dakika uzatılan maçta 1-0 öndeyken 90+8’de yediği golle beraberlikle müsabakadan ayrılan temsilcimiz, moralini bozmadan hazırlıklarını sürdürüyor. Hakemin tutumuna rağmen, mücadelesinden vazgeçmeyen temsilcimiz bu hafta Torbalı’da Urla Belediyespor ile karşılaşacak. Maç öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan yeşil beyazlı takımın sevilen başkanı Sezai Yün, önemli açıklamalarda bulundu.

TESİSLEŞMEYE GİDİYOR

Kimseye sitemlerinin olmadığını, bu coğrafyaya katkıda bulunmak için üzerlerine düşeni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini ifade eden Ayrancılar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sezai Yün, “Üst lige çıkma yolunda çalışmalarımız sürüyor. İnşallah sene sonu play of müsabakalarına kalarak bir üst lige çıkarız. Bu sene iyi bir takım kurduk. Amatör takımlarda olmayan imkanları seferber ettik. Tesisleşme yolunda önemli bir adım attık. Alt yapıda önemli mesafe kat ettik” ifadelerini kullandı.

URLA MAÇINA DAVET

Açıklamalarını sürdüren başarılı spor adamı, “Şahsi çıkar düşünmeden, kimseden de destek almadan iyi bir şeyleri ortaya çıkarmak ve bu coğrafyaya bir nebze de olsun katkı koyabilmek adına kulüp olarak çalışıyoruz. Kulübümüze daha farklı yaklaşımlar ve destekler olursa bu takım çok daha iyisini başaracak. Herkesi kulübümüze biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Yün, ayrıca cumartesi günü saat 16.00’da Torbalı ilçe stadında oynanacak Ayrancılar-Urla Belediyespor müsabakasına tüm sporseverleri davet etti.