Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı’na Veli Kaçar atanmıştı. İnşaat alanında çalışmalarda bulunan ve son olarak MHP İl yönetiminde yer alan Kaçar, emek verdiği partisinin ilçe başkanı oldu. Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Torbalı İlçe Başkanı olarak atanan Veli Kaçar’a görevi tebliğ edilmişti. Kaçar, göreve gelmesiyle birlikte çalışmalarına hız verdi. Yeni ilçe başkanı, Torbalı Güncel’e açıklamalarda bulunarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

BAYRAĞIMIZI YÜKSEKLERE TAŞIYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin her türlü kademesinde görev yapan Veli Kaçar, İzmir İl Yönetimde bulunuyor. Geçen dönem ilçe başkanlığı adayı iken, adaylıktan çekilen Kaçar, yeni dönemli birlikte ilçe başkanlığına atandı. Kaçar, “Yıllardır partim adına her kademe de bulundum ve hizmet ettim. Bu dönem Genel başkanımız Devlet Bahçeli ve İzmir İl başkanımız Veysel Şahin’in onayı ile Torbalı ilçe başkanlığına atandım. Verilen bu görevi en iyi şekilde yapacağım. Partimin bayrağını ey iyi yerlere getirmek için çok çalışacağız” dedi.

KÜS OLANLARIN AYAĞINA GİDECEĞİM

Partide ilk olarak küslükleri bitirmek için çalışacaklarını ifade eden Kaçar, “Partimizde hiç kimse küs kalmaması için elimizden gelen her türlü gayreti sergileyeceğiz. Hedefimiz birlik ve beraberliği sağlam şekilde oluşturmaktır. Ne kadar ülküdaş, ne kadar partili ve ne dostumuz varsa hepsinin ayağına gideceğim. Amacımız üç hilalin altında belediyeye gitmektir” dedi.

TRAFİK EN BÜYÜK SORUN

Kongre sürecine başladıklarını fakat henüz net bir tarih olmadığını belirten Veli Kaçar, kongre sürecine kadar parti içerisinde birlikteliğin sağlanması için yoğun bir mesai harcayacaklarını ifade etti. Bunun yanı sıra ilçe sorunlarıyla da yakinen ilgileneceklerinin vurgusunu yapan Kaçar, son zamanlarda ilçe trafiğinin büyük bir sorun oluşturduğunu ifade ederek, “İzmir Aydın yolu üzeri Torbalı-Kemalpaşa kavşağı ne yazık ki bir çile haline dönüştü. Bunlar büyük bir sorun. Hele ki Ayrancılar bölgesindeki kavşaklar. Artık trafik sorunu o bölgeden başlıyor bu noktaya kadar geliyor. İlçemizin şuan en büyük sorunu budur. Bunun çözülmesi gerek” ifadelerini kullandı.

MHP YUVASINA TAŞINACAK

Bir yandan siyaset ile ilgilenen öte yandan iş insanı olarak çalışmalarını yürüten deneyimli siyasetçi, parti adına önemli bir açıklamada bulundu. Ertuğrul Mahallesi Kazım Dirik Caddesi Pehlivanoğlu binası olarak bilinen binada uzun süre hizmet veren parti binasının artık kendi yerine taşınacağını söyleyen Kaçar, “Yakın bir zamanda Milliyetçi Hareket Partisi artık kendi yerine geçecektir. Partimizin kendi yeri olacak ve tek çatı altında bir arada olacağız. Kongremiz tamamlandıktan sonra yeni yerimizi de açıklayacağız”