Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) genel merkezi İzmir için revizyon düğmesine bastı. İzmir İl Teşkilatı'nın Ankara’dan aldığı yetki çerçevesinde gerçekleşen atamalarda 73 kişilik yeni yönetim kurulu belli oldu. Yeni yönetime Torbalı’nın önemli iş insanlarından Veli Kaçar’da yer buldu. Deneyimli siyasetçi artık İl Yönetiminde yer alıp görev yapacak.

LİSTEDE YER ALDI

Torbalı’da uzun yıllardır yaptığı işlerle adından söz ettiren ve son zamanlarda ise siyasette parlayan isimlerin başında gelen Veli Kaçar, artık Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimde görev yapacak. 4 yıl önce MHP İlçe Teşkilat Başkanlığı görevi yapan Kaçar, önceki gün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in hazırladığı yeni yönetim listesinde yerini aldı. Yeni bir başlangıç olarak tanımladığı görevinde en iyi şekilde hizmetlerini sunacağını vurgulayan deneyimli siyasetçi Veli Çakar, “Birçok bölgede MHP çatısı altında görev üstlendim. Görevimizi şuan Torbalı’da sürdürüyorum. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve İl Başkanımız Veysel Şahin’in hazırladığı 73 kişilik listede benim ismimin olmadı gurur ve onur verici bir durum” dedi.

ONUR VE GURUR VERİCİ

Torbalı başka olmak üzere İzmir’in çalışacaklarını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Veli Kaçar, “Teşkilatımızın her kademesinde görev almak mutluluk vericidir. Önceki gün İl yönetim listesinde yer almam gurur ve onur vericidir. Yıllardır emek verdik bundan sonra da emeklerimizi sonuna kadar sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.