Memleket Partisi Torbalı İlçe Başkanlığı son dönemlerde yaptığı kurum ziyaretlerinin ardından üye ve yöneticileriyle birlikte basınla kahvaltıda buluştu. Partinin ilçe yönetiminin tam kadro katılım sağladığı kahvaltıya parti üye ve yöneticileri eşleriyle katıldı. Gökkuşağı Garden Kafe’de gerçekleşen kahvaltı buluşmasında son derece samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı buluşmasının ardından partililer Torbalı’da ilçe başkanlığının kuruluşundan bugüne kadar geçen zamanı ve parti çalışmalarını değerlendirdiler. 

KESİCİ: HEYECANIMIZI Eve DOSTLUĞUMUZU PEKİŞTİRMEK İÇİN BURADAYIZ 


Memleket Partisi Torbalı İlçe Başkanı Serhan Kesici, “Kuşkusuz hepimiz ülkemizin içinde bulunduğu zor süreçten etkileniyoruz. Tam da bu nedenden kaynaklanan bir değişim ihtiyacı var. Bizler memleket için bu değişimi sağlamak için yola çıktık. İsmimizi de buradan alıyoruz. Belki yorucu oluyor ama heyecanımız, yorgunluğumuzu bize unutturuyor. Bugün burada buluşmaktaki amacımız dostluğumuzu ve heyecanımızı pekiştirmekti. Bu heyecanımızı ve dostluğumuzu ilçemizde bulunan basın mensubu arkadaşlarımızla da paylaşmak istedik, onları da buraya davet ettik. Davetimizi kırmadıkları ve bizi yalnız bırakmadıkları için onlara da teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. 

PARTİLİLERİN SAMİMİYETİ GÖZLERDEN KAÇMADI

Kahvaltının ardından parti üye ve yöneticileri bahçede çay eşliğinde sohbet faslına geçtiler. Burada da son derece samimi ve dostane bir görüntü sergileyen Memleket Partililer, önümüzdeki süreçte daha yoğun bir çalışma temposu içerisine gireceklerini ifade ettiler.