Torbalı’da internet üzerinden yayın yapan bir gazetecinin asılsız haberi üzerine İYİ Parti Torbalı İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu bir basın açıklaması yaptı. Künarlıoğlu, açıklamasında önemli ifadeler kullandı.

İşte Künarlıoğlu’nun basın açıklaması

Torbalımızda internet üzerinden gazetecilik yapan bir şahsın geçtiğimiz günlerde İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi arasındaki Millet İttifakını direkt hedef alarak iddia, isnat ve hakaret dolu cümleler ile kaleme aldığı habere ithafen cevabımızdır.

Öncelikle Türkiye genelinde yerel seçimlere Millet İttifakı olarak tek liste halinde girmeyi Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER hanımefendi teklif etmiş olup yapılan görüşmeler doğrultusunda karara bağlanmıştır.

Belediye başkanıyla randevu alarak görüşebiliyorsunuz demişsiniz. Ya nasıl olacaktı? Sizler bilmezsiniz belki ama bürokrasi ve nezaket bunu gerektirir. Bizler kendi evlerimizde dahi bir odadan diğer bir odaya geçerken kapıyı tıklatırız. Sizin kültürünüzde böyle bir adet yoksa bilemem o sizi bağlar.

Meclis üyelerinin istifasına gelecek olursak; yapılan çağrıda tüm Türkiye genelinde partisine geri dönmek isteyen meclis üyeleri dönebilir dendi. Bu konuda hiçbir baskı ya da şartlama yapılmadı. Tercih hakkı kendilerine bırakıldı. İzmir’de 9 ilçemizdeki meclis üyelerimiz İyi Partiye dönüş sağladı. Geri kalan ilçelerimizde başta Torbalı olmak üzere diğer ilçelerimizde olduğu gibi Millet İttifakı çatısı altında gayet uyumlu bir şekilde yoluna devam etmektedirler.

Torbalı Belediyesi’ndeki yüzde elli hakkınızı arayın diyorsunuz lakin bu iddia sizin şahsınıza aittir. Bizim İyi Parti olarak hiçbir zaman böyle bir talebimiz olmadı ne seçim öncesi ne sonrası. Bizim tek bir talebimiz vardı o da tüm Türkiye’de olduğu gibi Cumhur İttifakı’nın olan belediyeleri seçimle kazanmak. Torbalı’da da Millet İttifakı olarak çok şükür amacımıza ulaştık. Talebi olup ulaşamayanları Cumhur İttifakı belediyesi olan Aliağa’da gördük. Detaya girmeye hiç gerek yok. Biz İyi Parti ailesi olarak milletimizin menfaatini şahsi menfaatlerin üzerinde tutuyoruz. Sizin gibilerin zihniyetine ters gelir bizim dünya görüşümüz.

Şuan Torbalı Belediyesi’nde iki meclis üyemiz olduğunu söylüyorsunuz lakin bizim on sekiz meclis üyemiz ve bir belediye başkanımız var sen yanlış hesaplamışsın Sayın gazeteci.

Sizi hangi İYİ Partili aradı ya da destek verdi merak ediyorum. Bu kişileri ister aleni ister bana özelden iletmeni talep ediyorum emin ol çok merak ettim! Bizden bir isteği oldu da biz yapamadık senden mi medet umar oldular? Eğer partilimiz olup bir sorunu veya talebi olursa ilçe binamız açık diledikleri zaman gelebilirler. Bu çağrım partili partisiz tüm vatandaşlarımızadır.

Hele ki İYİ PARTİ’nin kurumsal kişiliğine ve oy vermiş değerli vatandaşlarımıza, kişisel çıkarlarınız ve araya nifak sokma çabalarınız için ‘’…kullanıp köşe atılmış’’ demek kimsenin hakkı ve de haddi değildir. Asla sizlerin seviyesine inmeyeceğiz. Çekmek istediğiniz noktaya ise kesinlikle gelmeyeceğiz.

Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER hanımefendi ve heyetinin çalışmaları sayesinde iktidar partisinin anketlerine dahi yansımış olan yüzde on beşlik oy oranımızdan siz ve sizin çevrenizi nasıl rahatsız ettiğini açık ve net görüyoruz.

Biz İYİ PARTİ ailesi olarak asla ve asla Millet İttifakına zarar veren taraf olmayacağız. Tüm gayretimiz Cumhur İttifakının iktidarına sandık ile son vermek. Vatandaşımız artık her şeyin farkına vardı. Artık İYİ PARTİ var.

Tüm vatandaşlarımıza kucak dolusu selamlar.