AK Parti Torbalı’da bayrak değişimi yaşandı. Genel Merkez’in kararıyla atama yapılan ilçede Selman Günaydın göreve seçildi. Bugün AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda görev teslimi yapıldı. Eski İlçe Başkanı Hasan Akbıyık da teslim töreninde yer aldı. Bu görevin kendisi için şeref olduğunu hatırlatan AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in tensipleri ve İzmir İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli'nin teveccühleri ile bugün şahsıma tevdi edilen Torbalı İlçe Başkanlığı görevi, benim için şerefle omuzlayacağımız Türkiye davasını çok daha ileri götürmek için yüksek gayret göstereceğimiz onurlu bir görevdir. Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu hareketin hangi kademesinde olursa olsun görev yapmak, büyük bir şereftir” dedi.

İşte Günaydın’dan ilk açıklamalar:

Yeni dönemin anahtar kelimeleri; vefa, samimiyet, güçlü iletişim, ortak akıl ve katılımcılık olacak. Samimiyetle gayret gösterip, güçlü iletişim kuracak, ortak akılla hareket edecek ve katılımcı siyaset anlayışıyla gece gündüz Torbalımız için çalışacağız.

Geçmiş ve gelecek arasında sağlam bir köprü kurup, vefa ve samimiyeti her zaman diri tutacağız. Vatandaşlarımız, partimizin 2001 ruhunu Torbalı teşkilatımızda net bir şekilde görecek. Şimdi gece gündüz çalışıp, yollara düşme vakti.

Bu vesile ile Hasan Akbıyık Başkanımız nezdinde bugüne kadar görev yapmış ilçe başkanlarımıza ve geçmişte görevde bulunmuş tüm teşkilat mensuplarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Bu süreçte teveccühlerinden dolayı Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ, MKYK Üyemiz Sayın Mahmut Atilla Kaya, İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli başta olmak üzere, Milletvekillerimize, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize ve tüm teşkilatımıza şükranlarımı arz ediyorum. Partimizin İlçe Başkanı olarak, tüm teşkilatımızla, Torbalımız ve Türkiyemiz için çok çalışıp, ter dökeceğimiz günler için şimdi yollara düşme vakti..