Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, 8 Şubat’ta gerçekleşecek il kongresinde aday olacağını ilan etmesinin ardından kararıyla ilgili detaylı açıklamalarda bulundu. Torbalılı olan İzmir İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Oğuz, adaylık kararı için yaptığı detaylı açıklamada, “İzmir’de daha güçlü bir il yönetimi için adayım. İzmir il örgütünden edindiğim izlenimler nedeniyle tabandan gelen talepleri değerlendirerek, örgütten gelen seslere kulak vererek aday olma kararı verdim. Daha iyisinin mümkün olduğunu bilerek yola çıkıyorum” dedi.

İŞTE ADAYLIK İFADELERİ

Oğuz, ‘İzmir’de daha güçlü bir il yönetimi için adayım’ başlıklı yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

CHP’mizin İzmir özelinde daha büyük hedeflerle iktidar yürüyüşüne katkısını yükseltmek için adayım. İki yıldır il başkan yardımcısı olarak aktif çalışmalarımla otuz ilçede örgütü yakından tanıdım, seçim dönemleri dışında da iletişim halinde olmaya özen gösterdim. İzmir il örgütünden edindiğim izlenimler nedeniyle tabandan gelen talepleri değerlendirerek, örgütten gelen seslere kulak vererek aday olma kararı verdim. Daha iyisinin mümkün olduğunu bilerek yola çıkıyorum. Adaylıktaki tek iddiam CHP’sinin İzmir’de hak ettiği noktaya gelmesi… Kavgamızın İktidar' a karşı olduğunu unutmadan parti başarısının ana hareket noktamız olduğu fikirlerin daha iyiye ulaşmak için tartışıldığı bir İl yönetimi ortaya koymak için bu onurlu göreve talip oluyorum.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e kayıtsız şartsız bağlı bir birey olarak; büyük CHP Ailesi’nin bir üyesi olarak demokratik hakkımı kullanıyor ve CHP İzmir İl Kongremiz için saygıdeğer delegasyonumuza bir seçenek sunuyor,  bir adım öne çıkıyor ve kendimi CHP İzmir İl delegasyonumuzun iradesine emanet ediyorum.