Henüz adaylık açıklaması yapmayan CHP İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe turlarına çıkmıştı. Bu kapsamda bugün Torbalı’ya gelen Yücel, CHP İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın tarafından karşılanan il başkanı daha sonra parti binasında, yöneticiler, meclis üyeleri ve il delegeleri ile bir araya geldi. Yücel’e ilçe turunda Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da eşlik etti.  Yeni seçilen ilçe yönetim kurulunu bir daha tebrik eden Başkan Deniz Yücel, koordineli çalışmaların meyvelerini verdiğini ifade etti.

TORBALI ÖNEMLİ BAŞARIYA İMZA ATTI

Torbalı İlçe Örgütü’nün önemli bir süreci geride bıraktığını ifade eden Yücel, “Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerde büyük başarı kaydetti. Bu bizim için bir iktidar fırsatı. CHP uzun bir süreden sonra ilk defa iktidara bu kadar çok yaklaştı. Bu görev bize tebliğ edildi. Biz de bu görevin gereğini ifa etmek zorundayız. Ben Torbalı’da yakalamış olduğunuz başarıyı takdir ediyorum. Zor koşullarda bir seçim kazanıldı. AK Parti vekilleri ve genel başkan yardımcılarının önem verdiği bir ilçeydi Torbalı. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi yüzde 53 oy oranıyla seçimi kazandı. İnşallah bundan sonra altı ok bayrağını indirmeyeceğiz” dedi.

TORBALI KÜÇÜK MENDERES’E ÖNCÜLÜK ETMELİ

Açıklamalarını sürdüren Yücel “Bundan sonraki süreçte metropoldeki ilçelerimizle daha dayanışma halinde olmanız için özen göstereceğiz. Torbalı, Küçük Menderes’te öncülük yapan önemli bir ilçe. Bu bölgelerde Torbalı’nın liderlik yapıp, toparlayıcı olarak Kiraz, Bayındır’ı da kazanmalıyız” ifadelerini kullandı. Yücel’i Torbalı’da görmekten dolayı bir kez daha mutlu olduklarını kaydeden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur ve CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın Yücel ve beraberindeki ekibe teşekkür etti