Yapılan delege seçiminde Erol Günaydın doğal delegelerle birlikte 416 kişiden 396 tanesinin imzasını alarak aday oldu. Başka bir listenin yarışa dahil olmamasıyla Erol Günaydın’ın hazırladığı liste CHP’nin yeni ilçe yönetim kurulu üyelerini oluşturdu. Toplamda 311oyun kullanıldığı seçimde 5 oy geçersiz sayıldı. Günaydın delege maratonu sonrasın da ilk açıklamalarını yaptı.

"ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

CHP Torbalı İlçe Başkanı  Erol Günaydın yazılı basın açıklamasında " Siyasi yaşamda erdemli olmak erdemli olabilmeyi savunmak korumak ve geliştirmek halk partili olmanın olmazsa olmazıdır. Ben siyasi yaşamda parti terbiyemi rahmet ve saygı ile andığım Koca Mehmetten, Aydın Sezerden, Murat Usludan, İsmet Koçdan, İbrahim Kesiciden, Ertan Ünverden ve de Allah daha uzun ömürler versin berber Tayipten, Tayip Şengül den aldım. 31 Mart yerel seçimlerinde doğru karar ile RAMAZAN İSMAİLUYGURBaşkanlığında 8000 oy fark ile belediyemizi Ak Parti yönetiminden kurtardıysak bugünde canla başla ekip olarak çalışıp ülkemizi AKP zülmünden kurtarmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Yerel seçimlerde elde edilen başarı örgütlü çalışmanın tüm seçmenlerin insanların başarısıdır " dedi.

"SÖYLEMDE DEĞİL EYLEMDE BİRLİK OLMALIYIZ"

Günaydın açıklamalarının devamın da " Söylemde değil eylemde birlik olmalıyız.Kendi çıkarları hedefleri kişisel beklentileri ve  anormal hırsları için birlikteliğimizi engellemek hatta bozmak isteyenlere asla ve asla izin vermeyeceğiz. Bu iktidar mücadelesi bu mücadele Cumhuriyeti koruma mücadelesidir. Gün el ele omuz omuza kişisel itirazları geri de bırakma günüdür. Bu kongrenin kaybedeni yok kazanan Cumhuriyet Halk Partisidir. Tüm üyelere bu onuru bana ve aileme yaşattıkları için teşekkür ediyorum.