2 ay önce yapılan kongre ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Torbalı İlçe Örgütü’ne yeniden başkan seçilen Erol Günaydın ve yeni yönetim kurulu üyeleri, geniş çaplı saha çalışması başlattı. İlçe Başkanı Günaydın, değişik kademelerde görev yapan yöneticilerle birlikte merkezden kırsala, birçok mahalleye ziyaretlerde bulunmaya başladı. Her fırsatta ekibiyle soluğu köylerde alan Günaydın ve yöneticiler, halkın sıkıntılarını yerinde tespit ediyor. Son olarak yapılan çalışmalar kapsamında Helvacı, Bozköy, Saipler, Çakırbeyli ve Dağkızılca Mahallelerinde, muhtarlar ve halkla buluşuldu. Ziyaretlerde köy muhtarlarına kahveye ya da muhtarlığa asılmak üzere Atatürk posterleri de hediye edildi.

MERKEZ-KIRSAL AYRIMI YOK

Göreve yeniden seçilmesinin ardından, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yüksek tempoda çalışma yürüten Günaydın, ilçede yaşayan tüm vatandaşlara ulaşarak, sorunları çözmek ve beklentileri karşılayabilmek adına var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Merkez, kırsal veya ova mahalle ayrımı yapmadan “eşit hizmet” ilkesini ön planda tutarak mesai harcayacaklarının altını çizen Başkan Günaydın, “Tüm vatandaşlarımızın desteği bizler için çok önemlidir. Bizler, öncelikle parti içerisinde huzuru, barışı, kardeşliği tesis edip, bir olmayı ve bir olmaktan doğacak sinerjiyle tüm zorlukların nasıl aşılacağını net bir şekilde göstermemiz gerekiyor. Çok çalışarak, halkın beklentilerini karşılayarak partimizi yerelde olduğu gibi genelde de iktidar yapmak için yoğun gayret içerisinde olacağız” dedi.

UMUDU BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ

İnsanları ayrıştırmadan, ayırt etmeden hizmet öncelikli çalışma gerçekleştireceklerini vurgulayan Başkan Günaydın, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde vatandaşlarımıza, Torbalı Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan veya yapılacak olan hizmetlerle ilgili olarak bilgiler verdik. Vatandaşlarımızın ilgisi bizleri gerçekten memnun etti. Bundan sonraki süreçte de merkezdeki çalışmalarımızın yanı sıra Torbalı’da gidilmedik köy, mahalle ve sokak; sıkılmadık el bırakmayacağız. Özellikle muhtarlarımızla sürekli istişare halinde olarak sorun ve beklentilerin çözümü noktasında el ele, gönül gönüle hareket edeceğiz. Umudu birlikte büyüteceğiz, yarınlara birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.