AK Parti Genel Merkezi’nin Torbalı adayı olarak duyurduğu Selman Günaydın’dan ilk açıklama geldiAK Parti Genel Merkezi’nin Torbalı adayı olarak duyurduğu Selman Günaydın’dan ilk açıklama geldi. 28 Mart’ta gerçekleşecek olan Torbalı kongresinde tek aday olacak olan Günaydın, bu süreçte kendisine destek olanlara teşekkürlerini iletti.

İşte Selman Günaydın’dan ilk açıklamalar:

Genel Merkezimizin yaptığı istişare ve değerlendirmeler neticesinde, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in tensipleri, Bölge Koordinatörümüz Sayın Murat Baybatur, İl Koordinatörümüz Sayın Ahmet Özdemir ve İzmir İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli'nin teveccühleri ile 28 Mart tarihinde yapılacak AK Parti Torbalı 7. Olağan İlçe Kongresi'nde ilçe başkan adayı olma vazifesi şahsıma tevdi edilmiştir.

Bu vesile ile bizi bu göreve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Son Başbakanımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Hamza Dağ, MKYK Üyemiz ve İzmir Milletvekilimiz Torbalı'mızın evladı Sayın Mahmut Atilla Kaya, Bölge Koordinatörümüz Sayın Murat Baybatur, İl Koordinatörümüz Sayın Ahmet Özdemir, İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli ve İzmir'imizin çok kıymetli Milletvekilleri Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı, Sayın Cemal Bekle, Sayın Alpay Özalan, Sayın Necip Nasır, Sayın Yaşar Kırkpınar'a şükranlarımı sunuyorum.

Kongrede aday olmayacağını daha önceden açıklayan Sayın Hasan Akbıyık başkanımıza ve yönetim kurulunda bulunan her bir arkadaşımıza, şimdiye kadar gösterdikleri üstün gayretler ve yaptıkları çalışmalardan ötürü çok teşekkür ediyor, partimize hizmet edecekleri yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, partimizin çizdiği istikamette çalışmaya; Tevazu, Samimiyet ve Gayret içerisinde, "İnandığımız Yolda Yürümeye" devam edeceğiz. İzmir'imizin incisi Torbalı'mızda her bir vatandaşımızın yanında olmaya, kalbine dokunmaya, gönlüne girmeye çalışacağız.  Genel Merkezimiz tarafından AK Parti Torbalı İlçe Başkan Adayı gösterilmemden dolayı şahsımı arayarak, mesaj atarak iyi dilek ve temennilerde bulunan; siyasi büyüklerimize, değerli dava ve yol arkadaşlarıma, ağabey ve kardeşlerimize çok teşekkür ederim.

Rabbim muvaffak etsin. Gayret bizden, tevfik Yüce Allah'tandır. Dualarınızı esirgemeyin.