İYİ Parti Torbalı İlçe Teşkilatı bugün 2.olağan kongresini gerçekleştirdi. Bugün saat 12.00’da gerçekleşen kongreye Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erol Günaydın, Saadet Parti İlçe Başkanı Zeki Kavak, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Zülküf Güldoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Nazan Kırkmalı, Torbalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Gülcü, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Kongreye mevcut başkan Ahmet Künarlıoğlu yeniden aday olarak girdi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Oy kullanmadan önce kısa bir konuşma yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Künarlıoğlu, “Durmak ve yorulmak yok. Çok çalışıp Torbalı ve genelde iktidar parti olacağız” şeklinde konuştu. Daha sonra oy kullanma işlemine geçildi. Tek liste ile seçime giren Ahmet Künarlıoğlu, yeniden başkan seçildi.

YÖNETİM LİSTESİ BELLİ OLDU

Böylelikle yeni yönetim listesi belli oldu. Listede yer alan isimler ise şöyle, Mustafa Terzioğlu, Ali Şefik Coşkun, Mehmet Emin Ünver, Murat Ekim, Abdulbaki Akyüz, Yasin Erdeve, Menderes Toprak, Osman Kızmaz, Hüseyin Baran, Şirin Denizaslanı, Cemali Durmaz, Vahdet Merkul, Yaşar Yılmaz, Ali İhsan Altuntaş, Uğur İbrahim Avcı, Yaşar Gençtürk, Fatma Karagöz, Mehmet Ece, Arzu Yörükoğlu, Mehmet Aydoğan, Serhat Macar, Şükran Bektaş Gers, Ufuk Mollaroğlu, Ayhan Beklen, Bekir İsmail Aktın, Süleyman Şahin, İbrahim Aygün, Mahir Bayraktaroğlu, Metin Çakmak, Tolga Özpirin, Sunay Gümüş ve Necati Çayırcı.