Yaklaşık 3 yıldır, Torbalı’da CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüten, kazanılan belediye seçiminde de önemli roller üstlenen Erol Günaydın, birçok ilçeyi kapsayan revize çalışmaları kapsamında dün CHP İl Örgütü’nün aldığı karar ile yönetimiyle birlikte görevden alındı. Görevden alınan Günaydın yaptığı açıklamada birlik-beraberlik mesajları verdi. Günaydın, kimseye kırgınlığının olmadığını belirterek, karara saygı duyduklarını, bundan sonraki süreçte de partisine gönülden bağlı kalmaya devam edeceğini ifade etti.

İŞTE GÜNAYDIN’IN AÇIKLAMALARI

Günaydın açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
28.10.2021 Perşembe günü akşam saatlerinde İl Genel sekreteri tarafından telefonla gelen bildirim ile İlçe Başkanlığı görevimden yönetimim ile beraber alınmış bulunmaktayız. CHP Torbalı İlçe örgütü olarak her zaman dik duruşumuzu sergiledik, partili olarak da bundan sonraki süreçte aynı duruşumu sergilemeye devam edeceğim. CHP’li olmak bunu gerektirir. Bundan sonraki süreçte de partime gönülden bağlı kalmaya devam edeceğim. Bir dönem seçim kazanan, belediye başkanımızın vefatından sonra bir seçim daha kazanan ilçe yönetimim ile başarılı bir süreç geçirdik. Bu süreçte haksızlığa uğradığımı açık ve net şekilde dile getirebilirim.
Rahmetli Başkanım ile göreve gelen bıraktığı emanete sahip çıkmaya çalışan, bu süreçte de mevcut Belediye Başkanımızın yanında olan bir yönetim anlayışı sergiledik. Belediye Başkanımızın vefatından sonraki Torbalı’da gerçekleşen sancılı süreci il başkanımız ve Büyük Şehir Belediye Başkanımız ile beraber yaşadık. Elbet başkanlar, yönetimler değişir. Önemli olan alnı ak olmaktır. Haklı da haksız da gün yüzüne çıkacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi kırgınlıklar partisi değildir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefte yürümeye devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de partim için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Bu geçen süreçte beraber yürüdüğüm tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.