Cumhuriyet Halk Partisi dün akşam itibari ile delege seçimleri takvimini işletmeye başladı. 60 mahallede delegelerini seçecek olan üyeler, ilk olarak Ertuğrul ve Tepeköy Mahallesinde sandık başına gitti. Bugün de Muratbey Mahallesi delege seçimleri ile delege yarışı devam edecek. Mevcut ile başkanı Erol Günaydın’ın hazırladığı sarı liste ile mavi listenin yarıştığı delege seçimleri için Başkan Günaydın’dan katılım çağrısı geldi. Bu akşam Beyaz Kafe’de gerçekleşecek olan Muratbey Mahallesi delege seçimlerine Muratbey’deki tüm parti üyelerini davet eden Günaydın, ‘Aday olup olmayacağı belli değil’ yönünde çıkan asılsız söylentilere son noktayı koyarak, “Adayım” dedi.

BAŞKAN GÜNAYDIN’DAN DAVET

Tüm üyeleri oy kullanmaya davet eden ve seçim yarışında sarı liste ile yarışta yer alan CHP İlçe Başkanı Erol Günaydın, “Delege seçimlerimiz bu akşam Muratbey Mahallesi ile devam edecek. Sarı liste ile delege seçimlerinde yer alıyoruz. Hazırlamış olduğumuz delege listesi tüm vatandaşları kucaklayacağından kimsenin şüphesi olmasın. Seçimi kim kazanırsa kazansın sonunda Cumhuriyet Halk Partisi ve Torbalı kazanacaktır. Tüm üyelerimizi delege seçimleri için oy kullanmaya davet ediyoruz. Kim delege seçilirse seçilsin partimiz için elinden gelenin en iyisini yapacaktır.” ifadelerini kullandı

400 DELEGE SEÇİLECEK

Tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi delege seçimleri takvimi işlemeye başladı. Çoğu ilçede tek günde yapılan delege seçimlerinin aksine Torbalı’da bu süreç biraz daha uzun tutularak mahalle mahalle yapılıyor. 30 Kasım tarihine kadar mahallerde yapılacak olan delege seçimleri Torbalı’nın 60 mahallesinde toplam CHP üyelerinin oy kullanması ile sona erecek. Delege seçimlerinde son tarih olan 30 Kasım tarihine kadar tamamlanacak olan delege seçimlerinde Torbalı’dan 400 delege seçilecek. Seçilen bu delegeler Torbalı’da yapılacak olan ilçe başkanlığı için oy kullanacak. Ayrıca seçilen il delegeleri İl başkanı için oy kullanacaklar.