İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Torbalı Meclisinde yapılacak seçimde CHP’nin çıkaracağı adayı destekleyeceklerini açıkladı. Kırkpınar, “Millet ittifakı olarak birlikte hareket edeceğiz. CHP içerisinden titizlikle belirlenecek adayın etrafında kenetleneceğiz. Menemen’de bir yol kazası yaşandı. Aynısı Torbalı’da olmayacak” dedi.

Mecliste yapılacak seçimde millet ittifakının bir hareket edeceğini açıklayan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “Torbalı’da millet ittifakının adayı İsmail Uygur olmuştu. Kendisini maalesef kaybettik. Çok üzgünüz. Mecliste şimdi bir seçim yapılacak. Millet ittifakı mecliste de birlikte hareket edecek. CHP içerisinden titizlikle belirlenecek adayın etrafında kenetleneceğiz. Belediye başkanlığını CHP’nin adayı kazanacak.

Şuanda CHP içerisinden çok fazla aday var. Aday sayısı ikiye kadar düşecektir. Menemen’de bir yol kazası yaşandı. Bunun tekrarlanmaması lazım. Onun için CHP adayını titizlikle belirleyecektir. İYİ Parti olarak CHP’nin belirleyeceği adaya oyumuzu vereceğiz, bunda tereddüt yok” dedi.