Zafer Partisi Kurucu Genel Başkanı Ümit Özdağ, milletvekilleri ve parti yöneticileri Torbalı’ya gelerek, geçtiğimiz günlerde yabancı uyruklu bir kişi ile girdiği kavgada göğsünden yaralanarak yaşamını yitiren Batuhan Barlak’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Özdağ’a partinin İzmir İl Başkanlığı’na atanan Avukat Ege Tunca’da eşlik etti. Barlak’ın ailesinin evinde verilen taziye ziyaretinin ardından ilçe basınına demeç veren Özdağ, valilik tarafından yapılan açıklamada yanlış bilgilendirme yapıldığını ortaya atılan iddianın mesnetsiz olduğunu ifade etti.

“RESMİ MAKAMLARIN İDDİALARI MESNETSİZ”

Özdağ, ilçe basınına yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Kısa bir süre önce Suriyeli katil tarafından taammüden öldürülen gencimizin ailesine baş sağlığı dilemek için geldik ve baş sağlığı dileğimizi iletirken ailemizin yaşamış olduğu felaketi onların ağzından dinleme fırsatına da sahip olduk. Bu çerçevede cinayetle ilgili nasıl bir yanlış bilgilendirmenin yapıldığını da gördük. Bu gencimizin cinayet sırasında alkollü olduğuna dair resmi makamlar tarafından yapılan iddiaların nasıl mesnetsiz olduğunu anladık. Zafer Partisi olarak bu cinayetin takipçisi olacağız ve katilin cezalandırılması için gereken her şeyi yapacağız. Zafer Partisi, Türkiye’de sığınmacı adı altında bu ülkeye gelen ve artık örtülü bir istila gerçekleştiren herkese karşı Türk vatandaşlarının yanında olacak ve işlenen suçların en kararlı şekilde takipçisi olacak.”

ERCAN ÖTER’E ZİYARET

Özdağ, basın açıklamasının ardından Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’i makamında ziyaret etmek için Torbalı Hükümet Konağı’na hareket etti. Zafer Partisi heyetini makamında kabul eden Kaymakam Öter burada Özdağ ile basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.