CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Genel Merkez yöneticilerinin de katıldığı iki günlük Arama Çalıştayı sona erdi. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un da katıldığı Çalıştay’ın ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, değerlendirmelerde bulundu. İktidara giden yolda yol hartasının çizildiğini söyleyen Başkan Yücel, “İttifakımızı genişletmek, mevcut düzenden rahatsız olan herkesi ittifakımızın çatısı altında buluşturmak için çok değerli fikirler oluştu. Bu fikirleri değerlendirdik. Bundan sonraki süreçte hazırlıklarımızı yapıp pandemi koşulları el verdiği ölçüde sahaya çıkarak çalışmalarımızı sahaya yansıtacağız” ifadelerini kullandı.

CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke katılımıyla gerçekleşen Arama Çalıştayı, İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda yapılan toplantı ile sona erdi.

Arama Çalıştayı’nın ilk gününde ‘iktidar yolunda neler yapılamalı’, ‘ittifak çalışmaları’ ve bundan sonra izlenecek yol haritası belirlenirken, örgüt üyelerinin katıldığı bugünkü toplantıda parti içi sorunlar masaya yatırıldı. İlçelerin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda, sorunlar için çözüm aranıp mutabakat sağlanmaya çalışıldı. Toplantı sonrasında basın mensuplarına konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunurken gündeme ilişkin soruları da yanıtladı. Yücel, sorunlu ilçelerinde toplantıda konuşulduğunu belirterek, “Ortada bir sorun varsa bu sorunu çözecek iradeye ve kararlılığa sahibiz” dedi.