AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.  Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Torbalı  İlçe Danışma Meclisi dün saat  17:00’de Metropolis Otel’de  gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir  Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı,  AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli,   AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Nail Kocabaş, Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Aykut Dikencik, AK Parti İzmir Teşkilat Başkanı Yardımcısı Feyim Özçelik,  Torbalı Koordinatörü ve Ak Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Emre Toğrul Kaya, İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Başkanı Yusuf  Gültekin, İl Yönetim Kurulu Üyesi Gülşen Gezici, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezel, Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık,  Ak Parti Grup Başkanvekili Özgür Erman Çağlar, İlçe Kadın Kolları Başkanı İlknur Demirtaş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefer Adıgüzel, önceki dönem  Torbalı İlçe Başkanı Hüseyin Söyler , önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Selman Günaydın, ve partililer katıldı.

HİZMET SÖZÜ VERDİ

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Hasan Akbıyık göreve geldiği günden bu yana yönetim olarak gerçekleştirdikleri faaliyetleri özetleyerek başladığı konuşmasında, ” Düğün, sünnet, açılış gibi organizasyonda vatandaşlarımızın mutluluğunu paylaştık. Pek çok ziyaret gerçekleştirerek de hastalık ve vefat gibi vatandaşlarımızın zor zamanlarında yanlarında olduk. AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı olarak, ‘Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ şiarını benimsedikleri ifade eden Akbıyık, partisinin hedeflerine ulaşması yönünde her zaman üzerine düşen görevi yapacağına ve hizmet edeceğine söz verdi.

“BİZLER ÇALIŞMAKTAN SORUMLUYUZ”

Türk milletinin kendisine sahip çıkan AK Parti’ye her zaman sahip çıktığını söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ” Uzun zamandır Torbalı’da bir toplantıda hitap etmemiştim. Ben Torbalı’yı iyi tanırım. Kurucu teşkilat başkanı olarak, Torbalı teşkilatının kuruluşunda önemli çalışmalar yapmıştık. Torbalı teşkilatı kurulduktan sonra ilk yerel seçimde o muhteşem coşkuyu, birlikte yaşamıştık. Ben Karşıyaka’da üzüldüm ama Torbalı’da da 2004’de çok büyük üzüntü yaşadık. Çok az oy farkıyla seçimi kaybetmiştik. Yılmadık, yorulmadık ve devam ettik.  Bizler çalışmaktan sorumluyuz, seferden sorumluyuz. Sonucun takdiri cenabı Allah’ın. Takdir 2014 yılında oldu ve belediye başkanlığını kazandık. Yorulmak bilmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz ve tekrar Torbalı belediyesini geri alacağız. ” şeklinde konuştu. Öte yandan Ak Nokta’lara değinen Sürekli, önder bir çalışmaya imza attıklarını kaydederek, örnek bir teşkilat olduklarını vurguladı. 2023 ve 2024’de Türkiye’de önemli işler başarmak için iddiamızı ortaya koyduk diyen Sürekli, “  Sayın Cumhurbaşkanımıza 2024’de en yüksek oy İzmir’den çıkacak” dedi.