Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, Kuzey Amerika’ya taşınıyor! Önceki gün Kıbrıs’ta sahne alan Konak, üç çocuğu ve eşiyle birlikte Washington’a yerleşeceğini açıkladı

ÜÇ ÇOCUĞUNUN EĞİTİMİ İÇİN

Bu haber Volkan Konak hayranlarını üzecek! Karadeniz müziğinin ‘Kuzeyin Oğlu’ lakaplı şarkıcısı, ABD’ye taşınıyor. Ünlü sanatçı önceki gün Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Konak, konser sırasında üç çocuğu ve eşiyle birlikte Washington şehrine yerleşeceğini açıkladı. “Türkiye’mi çok seviyorum” diyen Konak, bu kararı çocuklarının eğitimi için aldığını belirtti.

Konak, 2012 yılında karavanıyla Washington’dan başlayıp doğusundan batısına kadar tüm Amerika’yı gezmiş, ‘Route 66’ adını verdiği turu sırasında çektiği görüntülerden oluşan bir filmi de internette yayınlamıştı.

 

‘DÜNYANIN BİR PARÇASIYIM’

Türkiye’yi, Avrupa’yı ve Kuzey Afrika’yı karış karış gezdiğini belirten sanatçı, “Neden Amerika?” sorusunun cevabını da verdi: “Rejimini, sömürgeciliğini asla onaylamıyorum ama coğrafyaların, ağaçların, insanların ne suçu var? Ben dünyanın bir parçasıyım, dünyayı da babamın evi gibi yaşarım. ‘Hayat bana verilmiş bir armağan’ demiştim. Ben bu armağanın hakkını vermeye çalışıyorum.”

HABERTÜRK MAGAZİN