Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp yönettiği, "Mucize 2/ Aşk” yarın tüm Türkiye ile birlikte Torbalı’da da vizyona giriyor. Boyut Film'den Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği film, BKM Sinema salonunda Torbalı’daki seyirciyle buluşacak. İlçenin en modern sineması olan BKM Sinema’da bu film için seanslar 11:15 - 13:45 - 16:15 - 18:45  ve 21:15 olarak belirlendi. Tam biletin 12, öğrenci biletin 10 lira olduğu sinemanın büfesinde içecek ve yiyecekler de uygun fiyata satılıyor.

MUCİZE 2 AŞK

Yönetmen koltuğunda Mahsun Kırmızıgül'ün oturduğu Mucize filminin ilki 2015’te vizyona girmişti ve büyük yankı uyandırmıştı. Heyecanla Mucize 2 bekleniyordu. Bir dağ köyünde yaşayan engelli Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin'in dramını anlatan  'Mucize 2/ Aşk’, 2015 yapımı Mucize filminin devamı niteliğinde. İlk film izleyicisini, 1960'lı yıllara götürüyor ve darve sürecinin etkilerini fakir halk üzerinden gösteriyordu. Başrolüne ise Mert Turak ile Talat Bulut'u alıyordu. Şimdi ise Mucize Aşk filmiyle Doğu'da yaşayan engelli bir genç olan Aziz'in sevgiyi keşfetmesi konu ediniliyor. Aziz ve Mızgin, görücü usulüyle evlendirilirler. Böylece ikili birlikte yaşama tutunma mücadelesi verecektir.

MUCİZE 2 AŞK OYUNCULARI

Mucize 2. Aşk’ta Mert Turak, Fikret Kuşkan, Biran Damla Yılmaz, Erdal Özyağcılar, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu, Mahsun Kırmızıgül, Melis Sezen, Levent Sülün, Deniz Oral, Sera Tokdemir, Deniz Özerman, Meray Ülgen, Suna Selen, Erol Aksoy, Metin Yıldız, Nazmi Kırık, Zekeriya Karakaş, Hakan Can Kargidanoğlu, Dilek Denizdelen, Berivan Kahraman, Berna Sülün ve Ali Sürmeli, Erol Demiröz, Meral Çetinkaya, Ayda Aksel gibi isimler rol alıyor.