Son aylarda üst üste önemli tiyatro oyunlarının sahnelendiği Torbalı’da dev bir tiyatro oyunu, ve efsane oyuncular Torbalı’da yarın  tiyatroseverlerle buluşacak. Agatha Christie’nin ölümsüz eseri "On Küçük Zenci" tiyatro olarak sahnelenmeye başladı. Yeşilçam’ın vazgeçilmez aktörü Ediz Hun da bu tiyatro ekibinde yer alıyor. Ak’la Kara Tiyatro’nun sahneye koyduğu oyunda Ediz Hun’un yanı sıra Ali İl, Pelin Turancı, Fatih Gülnar, Hakan Akın, Oya İnci, Özdemir Çiftçioğlu, Cengiz Eşiyok, Ilgın Angın ve Ozan Altuntaş rol alıyor.

YARIN TORBALI’DA SERGİLENECEK

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Ediz Hun, uzun kariyerinde ilk kez Torbalı’da tiyatro sahnesinde. Üstelik, “Polisiyenin Kraliçesi” Agatha Christie’nin daha önce pek çok kez TV ve sinemaya uyarlanan ölümsüz eseri On Küçük Zenci ile. Yarın saat 20.30’da sahnelenecek oyunun biletleri biletix üzerinden ve BKM gişelerinden satışta. Bu oyunla birlikte ilk kez tiyatro sahnesine çıkan Ediz Hun’un başarılı oyunculuğu Torbalı’da da merakla bekleniyor.

ON KÜÇÜK ZENCİ

Birbirini tanımayan 10 kişi Bay ve Bayan Owen isimli bir çiftten Zenci adasında verilecek bir parti için davet mektubu alır. Farklı mesleklere ve apayrı kişiliklere sahip bu on kişi aslında neden orada olduklarını öğrendiğinde artık herkes için çok geçti. Kafanız karışacak, nefesiniz kesilecek, içinizdeki dedektif canlanacak ve tek bir soru soracaksınız bu adada gerçekten sadece 10 kişi mi var? Burak Karaman’ın yönettiği On Küçük Zenci‘ye Torbalı seyircisinin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.