Torbalı sanayisinin önemli eksiklerinden biri daha giderildi. Zımpara alanında üretimin bulunmadığı ilçede Özçam Zımpara kısa süre önce üretime başladı. 1995’ten beri aşındırıcı sektöründe üretim yapan Mesut Özçamur tarafından ilçeye kazandırılan, daha önce İstanbul’da bu alanda büyük bir üretime sahip fabrika kuran Özçamur, şimdi Torbalı’da bu alanda ihtiyaç duyan sanayicinin imdadına yetişti. Özçam Zımpara, üretimini gerçekleştirdiği yarı mamul yüksek teknoloji ürünleri Torbalı’daki üretim tesislerinde, müşteri talepleri doğrultusunda istenilen ölçü ve ebatlarda zımpara üreterek, sanayicinin iş yükünü hafifletip, onlara zaman kazandırıyor.

ÖZEL ÜRETİM YAPILIYOR

Özçam Zımpara’nın ürettiği zımparalar, sektörel uygulamaların farklı kullanım ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli özelliklerde sunuluyor. Özçam Zımpara sektörel uygulamaların farklı kullanım ihtiyaçlarını karşılamak adına; Flanşlı Mop Zımparalar, Kamalı elyaf moplar, M14 Somunlu Mop Zımparalar, Saplı mop zımpara çeşitleri, Velcro Cırt Zımparalar, Elde kullanım için rulo zımparalar, Kaynak temizleme diskleri, S.Brite Elyaf rulo zımparalar, Abrasoft rulo zımparalar, Flap disk ve kesici taşlar vb. pek çok çeşit ürünü sunuyor. Ayrıca müşteri talepleri doğrultusunda uygulama alanlarına göre özel ölçülerde ürünler de üretmektedir.

 ÖZÇAMUR: YÜKSEK KALİTEDE ÜRÜN SUNUYORUZ

Atatürk Sanayi Sitesi, 5520.sokakta üretime başlayan Özçam Zımpara Kurucusu Mesut Özçamur, “Ege Bölgesi’nin aşındırıcı ürünler şirketi olmak hedefiyle kalite ve kapasitemizi büyütürken, sorumluluk bilinciyle çalışıyor; tüketicilerimize, müşterilerimize, topluma, çevreye, ekonomiye, gençliğe değer katmayı da amaçlıyoruz.  Yaklaşık 30 yıldır sektörümüzde tüketicilerimize uygun fiyatlar ile kolay ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürünler sunarken müşterilerimize ihtiyaçlarına uygun en iyi hizmeti veriyoruz” ifadelerini kullandı