Torbalı’da bugüne kadar on binlerce kişiyi ehliyet sahibi yapan Özel Ege Sürücü Kursları, ihtiyaçlara yönelik adımlar atmaya devam ediyor.  Ayrancılar’la birlikte 300 kişilik kontenjanıyla Türkiye’nin en büyük sürücü kursu olan Özel Ege 5 Sürücü Kursu, çok özel bir kampanya başlattı.  Kısa süre içerisinde kurs ve ehliyet harçlarına zamların geleceği gündemdeki yerini korurken Ege Sürücü Kursları, daha fazla kişinin mağdur olmaması adına ‘Zamsız son dönem’ kampanyası başlattı. Kısa süre içerisinde kayıt yapacak olan kursiyerleri çok avantajlı fiyatlarla ehliyet sahibi yapacak olan kurum yöneticileri, “Ehliyet almak isteyenler elini çabuk tutsun. Kampanyalı fiyatlarımız için son zaman dilimine girildi” ifadelerini kullandı.

AVANTAJLI FİYATLARI KAÇIRMAYIN

Bilindiği üzere Ege Sürücü Kursları yenilikleri, çağa ayak uydurması, taleplere karşılık vermesiyle Türkiye’nin en iyisi konumunda. Kendi mülklerinde, yıllarca aynı adreste ve çoğu yıllardır bünyesinde bulunan donanımlı eğitmen kadrosuyla eğitimlerini sürdüren Özel Ege Sürücü Kursları, birçok ilke imza atarak, Türkiye’de takip edilen kurum haline geldi. Verdiği güven, sağladığı imkanların yanında, teorik ve pratik eğitimdeki kalitesinden bir gün bile taviz vermeyen Bahçıvan Grup bünyesindeki Özel Ege Sürücü Kursları, şimdi de avantajlı fiyat kampanyalarıyla hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

TÜM SINIF EHLİYETLER ALINABİLİYOR

A, A1, A2, B, C, D sınıfı ehliyet almak isteyenlerin başvurduğu kurum Torbalı’da A sınıfı ehliyetini veren de ilk kurum özelliğini taşıyor. Alanında uzman, tecrübeli eğitmenlerle ehliyet hayali kuranlara büyük kolaylıklar sağlayan kurum son model araçlardan oluşan filosuyla adaylara hizmet ediyor. Dileyenin manuel dileyenin de otomatik vites araçları kullanarak tecrübe kazandığı eğitim kurumu, tamamen adaylarının istekleri doğrultusunda hizmetlerine yön vermiş durumda..