Merhum başkan İsmail Uygur’un vefatının ardından yerine seçilecek ismin belirlendiği seçimde “oyların fotoğrafı çekildi” iddiaları yer almıştı. CHP’li üyelerin fire verdiği seçimde AK Partili aday Özür Erman Çağlar, CHP’li adayların kabinde oylarının fotoğrafını çektiğini iddia etmiş ve seçimin ertesi günü bunu yargıya taşıdığını açıklamıştı. AK Partili isimler fotoğraf iddiası hakkında yaptıkları açıklamalarda CHP’ye ağır ithamlarda bulunmuşlardı.

YÜCEL: KENDİ PİSLİKLERİNİ ÖRTME ÇABASIDIR

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel yapılan açıklamalara şu sözleriyle tepki gösterdi:

Boğazlarına kadar yolsuzluğa, skandala batmış olanların, bu suçlamayı CHP’ye yapmaları kendi pisliklerini örtme çabasıdır. Skandal arıyorsanız; FETÖ’cüler üniversitelere rektör, orduya general, devlete bürokrat atansın diye referans olanlara, Millet işsizlikten, yoksulluktan intihar ederken, Millete açıkça küfür eden yandaş müteahhidin 425 milyon liralık vergi borcunu silenlere bakın. Bunlar da yetmediyse, Bakanlığını yaptığı kuruma kendi şirketinden dezenfektan satıp devleti zarara uğratanlara, büro elemanı maaşıyla köşeyi dönen ve pudra şekeriyle beslenen danışmanlarınıza bakın.

CHP’yi ağzınıza almadan önce, artık boyunuzu aşan skandallarınızla yüzleşin. Yüzleşin ama bir kez olsun millete karşı o yüzünüzün kızardığını görelim, yüzsüzlüğünüzü değil!