Uzun yıllardır sürdürdüğü müzik çalışmalarını DMC etiketiyle söz ve müziği kendisine ait  “Özledim” isimli şarkısıyla başarılı bir çıkış yakalayarak taçlandıran Torbalılı Süleyman İnceoğlu , yeni klipini de Yıldız Tilbe’nin çok sevilen “Kardelen” şarkısına çekti. Yıldız Tilbe’nin iznini alarak farklı bir yorumla okuduğu sadece youtube kanalından yayınladığı cover şarkıyla müzik severlerden tam not aldı. Başarılı bir ekip çalışmasıyla yeniden düzenlemesini Engin Yargıç’ın yaptığı, klibini de Murat Toparlı’nın çektiği “Kardelen” şarkısının başarısından dolayı çok mutlu olduğunu ve yeni projeleri için de heyecanını dile getirdi.

TORBALILILARDAN DESTEK BEKLİYOR

Anne ve babasının Torbalı doğumlu olduğunu vurgulayan Süleyman İnceoğlu, Torbalı’yı çok sevdiğini birçok aile ferdinin de orada ikamet ettiğini özellikle de Torbalılı müzik severlerden destek beklediğini belirtti.  Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı Ses Eğitimi mezunu olan ve sahne hayatının yanı sıra müzik öğretmenliği yapan  Süleyman İnceoğlu  hedefinin her daim  başarılı, farklı ve kalıcı işler yaparak sadece şarkılarıyla adından söz ettirmek ve sesini daha geniş kitlelere duyurmak istediğini dile getirdi.

SÜRPRİZ ŞARKILAR GELİYOR

Pandemide en çok yara alan kesimin solist ve müzisyenler olduğunu vurgulayan Süleyman İnceoğlu, bir an önce normal hayata dönmeyi umut ederek söz ve beste çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Yakın zamanda hem youtube kanalından sevdiği cover şarkılarla hem de yine dijital platformlarda yer alacak söz ve müziği kendisine ait sürpriz şarkısıyla sevenleriyle buluşacağının da müjdesini verdi.