İki halı saha bir de düğün salonunun bulunduğu Metropark Tesisleri, el değiştirdi. Tesisleri Adem Aksakallı ve Kaan Yiğit devraldı. Özbey yolu üzerinde yer alan tesisi devir aldıktan sonra başta temizlik ve yenileme çalışmaları olmak üzere bir dizi işe soyunan Aksakallı ve Yiğit, Torbalı’nın ve bölgenin ihtiyaçlarına yönelik adımlar atacak. Futbol sahaları için en kaliteli malzemeleri alan ikili, düğün salonunu da baştan sona elden geçirecek. İlçeye şık bir düğün salonu kazandırmak ve en iyi halı sahaları için düğmeye bastıklarını ifade eden Aksakallı, “Bu bölgede ayrıca bir de kafeterya eksiği bulunuyor. Ailelerin yaz kış keyifli vakit geçireceği, etkinliklerini düzenleyebileceği kafe için hazırlıklarımız başladı. Çok kısa sürede tesisimizin kafeteryası da faaliyete girecek” ifadelerini kullandı.

ERKEN REZERVASYON FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN

Bir yandan peyzaj çalışmalarının da devam ettiği tesisler, ilçenin konum olarak en uygun lokasyonunda. Geniş otoparkı, kolay ulaşımı nedeniyle evlenecek çiftler için de ayrıca avantajlı olan düğün salonu kısa sürede tadilata girecek. Çeşitli dokunuşlarla çok daha şık hale gelecek olan Metropark Garden için erken rezervasyon fırsatlarının başladığını ifade eden işletme ortaklarından Adem Aksakallı, “Düğün salonumuzda hummalı bir çalışma başlatacağız. Önümüzdeki sezona çok daha yenilikler ve konseptlerle giriş yapacağız. Erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak isteyenleri salonumuza bekliyoruz” dedi.

OYNADIĞIN MAÇI İZLEME DEVRİ

Halı saha alanında önemli yatırımlar yapacaklarını ifade eden Kaan Yiğit ise, “İnsanlar oynadıkları futboldan keyif alsın istiyoruz. Bu kapsamda iki sahamızla hizmetteyiz. Arka sahamızın zemini sıfır. İlçenin en iyi zeminlerine sahip sahalarına sahibiz. Bununla kalmayıp piyasanın en iyi toplarını aldık. Herkese çıktığı maç sonrası ücretsiz çay ve su ikramlarında bulunuyoruz. Torbalı’da tek olacak olan bir uygulamayı da kısa sürede başlatıyoruz. Kısa süre sonra, bizim tesislerimizde maç yapanlar evlerine gittiklerinde attığı golleri, yaptıkları hareketleri ya da maçın tamamını izleyip, istediği yerleri kesip sevdikleriyle paylaşabilecek” ifadelerini kullandı. Öte yandan saha aboneliği için 0532 250 25 72 numaralı telefondan kayıtlar alınıyor.