İlçede uzun yıllar özellikle dövüş sporları alanında önemli başarılara imza atan ve sayısız sporcu yetiştiren Maraz lakaplı Hasan Keser’in işlettiği MRZ Sports Center, yeni yıla yenilenerek girdi. Danışanlarına yeni bir hayat sunan ve başarılarıyla göz dolduran spor salonu bir dizi yenileme çalışması gerçekleşti. Salon konseptinde birçok alete kadar çeşitli yeniliklerin görüldüğü salon tam not aldı. Alpkent Mahallesi Cemali Tuncer Bulvarı’nda bulunan MRZ Sports Center, bir spor salonunda olması gereken her şeye sahip. Erkekler ve kadınların rahat bir şekilde spor yaptığı salonda uzman kadro eşliğinde, program ve yol haritası çizilip spor macerası başlıyor. Kilo verme, kilo alma, vücut geliştirme, kick boks gibi hizmetleri beslenme önerileri ile sunan Hasan Keser, bugüne kadar yüzlerce kişiyi olmak istedikleri hale getirdikleri için gururlu olduklarını kaydetti.

ÜYE SAYISI ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Son yıllarda salon sporuna yönelik ilgi artarken, Torbalı’da da faaliyet gösteren spor salonu sayılarında artış yaşanıyor. Torbalı’nın en tecrübeli antrenörlerinden olan Hasan Keser insanları yepyeni bir görünüme kavuşturuyor. Farklı konsepti, samimi hizmet anlayışı ile dikkat çeken MRZ Sports Center üye sayısını da her geçen gün arttırıyor. Burada verilen eğitimler sayesinde bölgedeki birçok vatandaş, spora yöneldi.

GENİŞ EKİPMAN DESTEĞİ

Torbalı’nın en modern spor salonlarından biri olma özelliğine sahip MRZ Sports Center’de aerobik, vücut geliştirme, body pump, step, kilo verme, kilo alma ve fitness gibi birçok spor hizmetleri veriliyor. Spor salonu bünyesindeki spor aletleriyle sadece Torbalı’nın değil, İzmir’in sayılı spor salonlarından biri olma yolunda ilerleyen MRZ Sports Center, kayıtlarına da hızla devam ediyor. MRZ Sports Center, tüm alet ve ekipmanları, modern görüntüsü ile her kesime hitap ediyor. Geniş cardio ekipmanının da yer aldığı spor salonunda, Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş durumda. Sürekli sıcak suyun bulunduğu spor merkezinde, erkekler ve bayanlar için ayrı ayrı duş alanları da bulunuyor.

KİŞİYE ÖZEL PROGRAMLAR

Alpkent Mahallesi’nde bulunan spor salonu, kısa sürede birçok Torbalılının adresi olmayı başardı. Salonda tamamen profesyonel eğitmenler görev yapıyor. Bölgenin en büyüğü olan spor salonunda onlarca profesyonel spor aleti bulunuyor. Tamamen elit bir çalışma ortamı sunduklarını ifade eden Hasan Keser, spor salonunda aerobik, fitness, pilates, aletli jimnastik, vücut geliştirme, kilo verme, kilo alma, özel karın kasları geliştirme seansları gibi birçok branşta hizmet verildiklerini belirtti. Keser: “Torbalı’da spor salonu anlayışını değiştirmek için yola çıktık. Kısa sürede de bunu başardık. Hizmet anlayışımızdaki samimiyet bizleri kılan en önemli özelliğimiz. Kişiye özel hazırlanan programlarla kısa sürede etkili sonuçlara imza atıyoruz” diye konuştu.