Kilo vermekte zorlanan, her yolu denemesine rağmen kilo veremeyenlerin imdadına Torbalı’da Luvia Estetik Merkezi yetişiyor. Geçtiğimiz yıl Torbalı’da açılan ve açıldığı günden bu yana ilçede kalıcı çözümlere imza atan Luvia Estetik Merkezi, kampanyalarını ve avantajlı hizmetlerini sürdürüyor. Ege Bölgesi’nin en büyük estetik merkezi olan, güzellik merkezinden ziyade klinik hizmetleri sunan Luvia Estetik Merkezi hem erkeklere hem de bayanlara hizmet veren ilçedeki tek merkez konumunda. 10 yıllık deneyimiyle Torbalı’ya dev merkezi açan Gökay Yolcu tarafından yönetilen alanında uzman 10 personelin hizmet verdiği Luvia Estetik Merkezi, ihtiyaçları ve beklentileri öncelikli olarak yapan ve danışanlara iyi bir yönlendirme yaparak, kişiselleştirilmiş bakım programları ile danışanlarına kalıcım çözüm garantisi sunuyor. Özellikle bölgesel incelme, sıklaşma ve selülit gibi işlemlerde diyetisyen kontrolünde adımlar atan merkezde 8 ile 20 santim arası incelme garantisi sunuluyor.

8-20 CM İNCELME GARANTİSİ

Bugüne kadar yapılan tüm işlemlerde yüzde 100 müşteri memnuniyeti alarak, bu alanda dev bir rekora da imza atan tesiste aynı zamanda erkeklere de hizmet veriliyor. Randevu üzerine danışanların tüm taleplerini yerine getiren, uygun paketlerle onların her konuda merkezden memnun ayrılmasını sağlayan Luvia Estetik Merkezi’nde ayrıca diyetisyen de bulunuyor. Özellikle bölgesel incelme, sıklaşma ve selülit gibi işlemlerde diyetisyen kontrolünde adımlar atan merkezde 8 ile 20 santim arası incelme garantisi sunuluyor. 8 seansta bu başarıyı yakalayan merkez, bunu danışanlarına garanti ediyor. Ayrıca sıklaşma için spor salonunun da bulunduğu merkezde, her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş durumda.

ALMAN DEVİNİN CİHAZLARI

Başta epilasyon, incelme-zayıflama, kalıcı makyaj, kalıcı kaş, cilt bakımı, protez tırnak, el-ayak Spa bakımı, cilt analizi, dermo maso iğnesiz maso terapi, masaj, kırışıklık tedavisi, leke tedavisi, selülit ve çatlak tedavisi, dermapen, akne ve sıkar tedavisi, masaj ve vücut bakımları gibi daha birçok işlemin gerçekleştiği merkez, tam anlamıyla ilçede her talebe yanıt veriyor. 16 işlem odasının bulunduğu iki katlı estetik merkezinde, danışanların ihtiyaçlarını karşılayan merkezde cihazların tamamı bu alanda zirvede yer alan Alman Croos markasına ait.