İzmir-Aydın Karayolu Musal kavşağının olduğu bölgede hizmet veren Murat Çevik A.Ş. ağır tonajlı araçlar için adeta kurtarıcı bir rol üstleniyor. 15 dönümlük alanda hizmet veren işletme sunmuş olduğu imkanlar ile Torbalı’da tek. Kamyon ve TIR’larda detaylı yıkama ve yağlama işlemlerini en ince detayına kadar yapan Murat Çevik A.Ş., gerçekleştirmiş olduğu hizmeti de çok uygun fiyata yapıyor. 60 tonluk kantarında bulunduğu işletmede, TIR ve kamyonlar yüklerini rahatlıkla burada tarttırabiliyor.  Bütün bölgelere ulaşım bakımından yakın olan Murat Çevik A.Ş., TIR ve kamyonların en önemli sorunlarından bir tanesi olan park sorununun da önüne geçiyor.

EN KALİTELİ ŞEKİLDE HİZMET VERMEYİ İLKE OLARAK EDİNDİK

Murat Çevik A.Ş.’nin genç işletmecisi Erhan Öz, yaptığı açıklamada, “İzmir Aydın karayolu üzerinde bulunan işletmemizde detaylı yıkama ve yağlama, 60 tonluk kantar, kamyon ve TIR parkı gibi hizmetleri sunuyoruz. 15 dönümlük arazimizde sıra beklemeden rahatlıkla yapmak istediğiniz işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Torbalı’da ve bölgede ağır tonajlı araç kullanan vatandaşlarımıza en iyi ve en kaliteli şekilde hizmet vermeyi ilke olarak edindik. Herkesi işletmemize bekleriz” ifadelerini kullandı.

KAMYON VE TIR’LARIN PARK SORUNUNU ORTADAN KALDIRIYOR

Kamyon ve TIR’ların en önemli sorunlarından bir tanesi olan park sorununu da büyük oranda çözdüklerini ifade eden Öz, “Maalesef  ilçemizde TIR ve kamyonların büyük bir park sorunu var. Biz de 15 dönümlük işletmemizde şoför esnafımızın park sorununu ortadan kaldırıyoruz. Bildiğiniz üzere hırsızlar en çok TIR ve kamyonları hedef alıyor. İşletme olarak şoför esnafının bu sorununa önemli bir çözüm üretmiş bulunmaktayız. Murat Çevik A.Ş. olarak Torbalı halkına hizmet vermekten onur duyuyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.