Üretim tesisi Tire’de bulunan Meister Bauer firması Torbalı’da satış ofisi açtı. Firma bugün saat 13:00’da Muratbey Mahallesi Doğan Bursalıoğlu Caddesi üzerinde görkemli bir açılış ile hizmete girdi. Yoğun katılımın olduğu açılışta açılış kurdelesini ise Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin ve Tire Ziraat Odası Başkanı Halil İbişoğlu kesti. Tolga Kurt önderliğinde genç girişimciler İbrahim İnan ve Volkan Bayraktar ortaklığında hizmete açılan işletme, damlama özel gübreleri, ilçedeki üretici ile buluşturacak.

TEKİN: “MEİSTER BAUER FİRMASI İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Gerçekleşen açılış öncesinde açıklamalarda bulunan Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Meister Bauer firması ilçemiz için hayırlı olsun. Bol ve bereketli kazançlar elde etmelerini diliyorum. İbrahim İnan ve Volkan Bayraktar, ekonomik olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bugünlerde cesaret örneği göstererek ilçemize üretici için çok önemli bir işletme kazandırdılar. Kendilerini göstermiş oldukları cesaretten ötürü tebrik ediyorum. Zor günlerden geçen üreticimize de destek olacaklarına inanıyorum” ifadelerini kullandı.  

İNAN: “ÜRETİCİLERİ İŞLETMEMİZE BEKLİYORUZ”

İşletmenin ortaklarından genç girişimci İbrahim İnan ise açılış sonrasında yaptığı açıklamada “İlçemiz için önemli bir eksiklik olduğunu düşündüğümüz üretim için olmazsa olmaz dediğimiz damlama özel gübre satışını yapan firmanın satış ofisini Torbalı’ya kazandırdık. Bugün açılışımıza gelerek bizi yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanımız Mithat Tekin, Ticaret Odası Başkanımız Abdulvahap Olgun, Ziraat Odası Başkanlarımız Yılmaz Girgin, Halil İbişoğlu’na ve değerli misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bütün üreticilerimizi de işletmemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

BAYRAKTAR, “ÜRETİCİ KAZANACAK”

İşletmenin bir diğer ortağı Volkan Bayraktar, Torbalı’ya üreticiler için çok önemli bir işletme kazandırdıklarını belirterek, “Son zamanlarda maalesef gübre fiyatları tavan yaptı. Üretici ise ucuz gübrelere yönelmek zorunda kaldı. Maalesef ucuz gübrelerden istediği verimi de alamadı. Biz ise işletmemizde tamamen damlama özel gübreleri üretici ile buluşturacağız. Üreticimizin az maliyetle çok verim almasını sağlayacağız. Meister Bauer firması kendisini bu konuda kanıtlamış çok önemli bir firmadır. Üreticilerimizi her zaman işletmemize bekleriz. İlçemiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.