Torbalı’da Tarım Kredi Kooperatif Marketi açıldı. Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraki olan Tarım Kredi Birlik A.Ş. hizmet sektöründe hızla büyümeye devam ederken ucuz ve kaliteli ürünlerin üreticiden alınıp doğrudan doğruya tüketiciye ulaşmasını sağlayan Torbalı Tarım Kredi Kooperatif Marketi iki gündür ilçe sakinlerine hizmet veriyor. Ertuğrul Mahallesi Kazım Dirik Caddesi’nde açılan markette fiyatlar oldukça dikkat çekici. Ürünlerde ciddi derecede fiyat düşüklüğü gözlemlenirken, tüketici memnuniyetini dile getirdi. Üreticiden direk aracısız şekilde tüketiciye ulaşacak olan ürünler hem uygun fiyata satılacak hem de ‘Acaba kaliteli mi?’ kaygısı akıllarda kalmayacak.

MARKET HAKKINDA

Resmi sitede marketle ilgili aşağıdaki ifadeler kullanılmıştır:

Tarım Kredi Birlik Anonim Şirketimiz, Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinin bir iştiraki olarak 2010 yılında Mersin’de çiftçi ortaklarımızın ve diğer iştiraklerimizin ürünlerini pazarlama amacı ile kurulmuştur.

Tarım Kredi Birlik A.Ş. 2016 yılında, yine Tarım Kredi Kooperatifleri şirketlerinden, Etimesgut Bakliyat İşletmesini, Tekirdağ Uzunköprü Ham Yağ Tesisini, Kırklareli Ayçiçek Yağı Rafineri tesisini ve Balıkesir – Gömeç/Balıkesir Zeytin, Zeytinyağı İşletmesini bünyesine katarak ürün değerlendirme, üretim ve pazarlama faaliyetlerini arttırarak devam ettirmektedir. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri ailesinin bir üyesi olan şirketimiz, karlılıktan ziyade ortaklarımızın, çiftçilerimizin ürünlerini olumsuz piyasa şartlarına karşı korumayı hedeflemekte, uygun piyasa fiyatlarında satın almakta ve işleyerek değerlendirmektedir.

Çiftçilerimizden aldığımız natürel ürünleri fabrikalarımızda uluslararası standartlarda işleyerek, halkımıza ekonomik, kaliteli ve doğal gıda tüketim imkânı sunmaktayız. Tesislerimizde işlediğimiz ürünlerimizi; kooparatiflerimiz, kamu kurum ve kuruluş yemekhaneleri, sosyal yardımlaşma kuruluşlarının gıda yardım kolileri, cezaevleri yemekhaneleri, toptancılar, catering firmaları ve marketler aracılığı ile halkımıza ulaştırmaktayız. Her geçen gün müşteri portföyünü genişleten şirketimiz, ihracat hedefleri ile de ülke ekonomisine katkı sağlayarak, gıda sektöründe bir dünya markası olma yolunda adımlarını kararlılıkla atmaktadır.