Sınavlara hazırlıkta 55 yıllık deneyimle öğrencilerini başarıyla geleceğe hazırlayan Uğur Kurs’un her yıl düzenlediği Uğur Kabul Sınavı (UKS) Türkiye genelinde 7-8 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleştirdi. Öğrencilerin Türkiye genelinde yüzdelik dilimlerini görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak olan Uğur Kabul Sınavına yoğun başvuru gerçekleşti.

YÜZDE 100’E VARAN EĞİTİM BURSU ŞANSI

Torbalı Uğur Kurs Merkezi Kurucu Temsilcisi Yıldırım Baytekin,’’Bizler Torbalı Uğur Kurs Merkezi olarak 15. yılımızı kutluyoruz. Bu 15 yılda Torbalı’nın en saygın, başarılı ve en iyi kalitedeki eğitimini veren kurumu olduk. Sadece akademik başarıda değil, yaptığımız her işte, o işin en iyisini yapmak istiyoruz. Uğur Kurs Merkezi de Torbalı ‘da yerini almış lider eğitim kurumu olarak eğitim hayatına devam ediyor  Global, yenilikçi ve öncü yaklaşımları ile eğitim sektörüne yön veren ve yeni dönemde eğitimde 55. yılını kutlamaya hazırlanan Uğur markasının yarım asrı aşkın deneyimiyle öğrenciler; akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak hayallerindeki üniversiteye ve liseye hazırlanıyor. 4 kıtada, 6 ülkede, 6 üniversitesi, dil okulları, kampüsleri ve kursları bulunan BAU Global eğitim ağının parçası Uğur Kurs, Türkiye’deki en yaygın ve en başarılı sınava hazırlık merkezi olmaya devam etmekte.

Baytekin,’’Türkiye genelinde yoğun katılım ile gerçekleştirdiğimiz Uğur Kabul Sınavı’na 187.364 öğrencimiz ‘’ Uğurlu Öğrenci’’ olabilmek için başvuru yaptı. Sınavımıza yoğun ilgi gösteren değerli veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Sınava katılan öğrenciler başarı oranlarına göre yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma şansı yakalayacak. Türkiye genelinde, 4,5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Uğur Kabul Sınavı sonuçlarına göre öğrenciler, sınava girdikleri kursların burs kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek.

1 SINAV 2 KARNE

Trafik kazası can aldı Trafik kazası can aldı

Torbalı Uğur Kurs Müdürü Simge Tikankuş ,’’Uğur Kabul Sınavı’na katılan öğrenciler, sınav sonuçlarını 2 karne ile değerlendirme imkanı bulacak. Öğrencilere; Türkiye geneli akademik sıralamalarını görebilecekleri Sınav Sonuç Karnesi ile birlikte Sınava Yönelik Akademik Beceriler Karnesi verilecek. Bu karnede; Bilgiyi Kullanma Becerisi, Strateji Becerileri, Okuduğunu Anlama Becerisi, Grafik Yorumlama Becerisi, Planlama Becerisi, Disiplinlerarası Etkileşim Kurma Becerisi, Farklı Yorumlama ve Düşünme Becerisi olmak üzere 7 başlıkta yapılacak ölçümlemeler ile öğrenciler sınav becerilerine yönelik performanslarını ve geliştirilebilir alanlarını görebilecek. Uğur Kabul Sınavında veli ve öğrencilerimizden gelen yoğun talepler doğrultusunda ek kontenjanlar açtık. Kursumuza güvenip en değerli varlıkları olan çocuklarını bizlere emanet eden kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum. Torbalı Uğur Kurs Merkezi, eğitimcileri ve  öğrencileri seçkin bir ortamda buluşturmakta, nitelikli ve örnek çalışmalarıyla ülke eğitimine ve geleceğine gençler yetiştirmektedir. Yapay zeka tabanlı eğitim platformumu Uğur Dijital, öğrencilerimize istedikleri her an ve her yerde çalışma imkanı sunuyor. Kişiye özgü çalışma planı yapabilen öğrenci, hedeflediği lise ya da üniversite için bir yol haritası çıkarıyor. Öğrencilere dijital koçluk yapan ve başarı grafiğini kayıt altında tutan yapay zeka, öğretmenle birlikte öğrencileri lise ve üniversite sınavlarına hazırlıyor. Alanında uzman ve deneyimli kadromuzun oluşturduğu içerikler, soru bankaları, videolar, çalışma fasikülleri gibi binlerce içeriğe ulaşabilen öğrencilerimiz hem eksiklerini giderme hem de ders tekrarı yapma şansı bulabiliyor.’’dedi.

Uğur Kurs’ta öğrencilerin başarılarını destekleyen Kariyer Kulübü, Gece Modu, Bir Soru'n Var Mı?,U-Check Up, ETAP gibi çok sayıda farklı uygulama da bulunuyor.

Tikankuş,’’Uğur Kurs’ta öğrencilerin başarılarını destekleyen Kariyer Kulübü, Gece Modu, Bir Soru'n Var Mı?,U-Check Up, ETAP gibi çok sayıda farklı uygulama da bulunuyor. Kariyer Kulübü ile öğrencilerimizin kariyer hedefleri ve becerilerine uygun şekilde yönlendirilmesi sağlanıyor. Gece Modu ile öğrenciler derslerin bitişinden sonra ek soru çözümleri, ders pekiştirme çalışmaları gerçekleştirebiliyor. Bir Soru'n Var Mı? uygulaması ile öğrenciler ders saatleri dışında öğretmenlerine eksik kaldığı konularla ilgili soru sorma şansı bulurken U-Check Up programı ile öğrencilerin bilişsel ve kişisel gelişim alanları takip edilerek ölçüm yapılıyor. Psikolojik danışmanlar tarafından gerçekleştirilen öğrenciye özgü çalışmalar sonucu velilere ve öğretmenlere geri bildirimler yapılıyor. Eksik Tamamlama Programı ETAP ile ise öğrenciler bireysel ya da grup çalışmaları ile eksik kaldıkları konuları tamamlıyorlar. Ayrıca Uğur Kurs sınava hazırlık sürecinde öğrenci, veli ve öğretmen iletişimini ve gelişimini de destekliyor.’’dedi.