İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın iş birliği ile bu yıl Bahçıvan Grup ana sponsorluğunda 3.sü düzenlenen halı saha turnuvası görkemli bir şekilde sona erdi. Turnuvada final müsabakaları dün oynandı. VAR ve 3 hakem uygulamasının olduğu final müsabakalarına ilçe protokolü de katılım sağladı. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Özgür Erman Çağlar, Emniyet Müdürü Murat Muhittin Yener, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Ökmen, Huzurevi Müdürü Şerif Durdu ve turnuvanın ana sponsoru Utkucan Bahçıvan maçı takip edenler arasındaydı. Büyük bir coşkuya sahne olan final müsabakası sonrası turnuvanın n büyüğü Tenerler Orman Ürünleri oldu.

CENTİLMENLİK DAMGA VURDU

Ege 5 Sürücü Kursları ile karşılaşan Tenerler Orman Ürünleri final müsabakasını 7-2 kazanarak zafere ulaştı. Öte yandan maç öncesi Ege 5 Sürücü Kursları takım kaptanı Mehmet Burak Barış rakiplerine çiçek vererek centilmence bir harekette bulundu. Öte yandan trunuva sürecini başarılı bir şekilde yürüten İzmir Hakemler Birliği Başkanı ve final maçının hakemi Ferid Karahan’a da ana sponsor Utkucan Bahçıvan çiçek verdi. Öte yandan turnuvanın 3.lük müsabakasını ise Egeli Tarım kazandı. Subaşılı gençlerin ağırlıklı oluşturduğu takım, Özbe Vefaspor ile karşılaştı.  Bu maçı 4-1 kazanan Egeli Tarım, turnuvanın 3.sü oldu.

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞTU

Metropark İpekli Tesisleri’nde gerçekleşen finaller sonucunda şampiyon takım 4 bin lira, ikinci takım 3 bin lira, üçüncü takım ise 2500 liranın sahibi oldu. Ayrıca en iyi Egeli Tarım’dan Muhammed Şirin, en golcü futbolcu 15 golle Özbey Vefaspor’dan Ünal Taşhan, en iyi oyuncu Tenerler Orman Ürünleri’nden Hüseyin Güler ve en centilmen oyuncu ise Egeli Tarım’dan Ahmet Aydoğan oldu. Öte yandan en centilmen takım ise Vişnelipsor oldu. Vişnelispor centilmenlik kupasını alırken, diğer oyuncular da ödüllerin sahibi oldu.  

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Sponsor firmaları unutmayan İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın, turnuvaya destek olan sponsorlar adına Ege ormanlarında yeşermek üzere 5’er adet fidan bağışladığına dair sertifikaları da bu firmalara verdi. İkili, “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla turnuvalar düzenliyoruz. Dün  3.turnuvamızın şampiyonu belli oldu. Çok güzel ve renkli geçti. Kısa süre içerisinde 4. Halı Saha Turnuvası başlayacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Bahçıvan Grup başta olmak üzere, Ha-Ke Kereste’ye, By Ekiz Motors’a, Pilavcı Bozo’ya, Ay Yapı’ya, By Hasan Kuaför’e, Hira Mobilya’ya ve Turan Boya’ya teşekkür ederiz” dedi.