İbrahim Danış ve Yılmaz Yalçın iş birliği ile düzenlenen halı saha turnuvası nefesleri kesmeye devam ediyor. Turnuvada takımlar çeyrek finale çıkmak için kıyasıya mücadele ediyor. Hafta sonu oynanan karşlılaşmalara futbolseverlerde yoğun ilgi gösterdi. Yenilenen yüzüyle Metropark Spor Tesislerinde gerçekleşen karşılaşmaların sonuçları ise şöyle; Forza 5 - Uçar 4, Ay Yapı 4 - Subaşı 4, BGS 2 -  Sert Besicilik Gençler Birliği 7, Hürol 9 - Kontor 6, Arçelik 3 - Metropark 0, Ahmetli Yörükler Derneği Spor 1 - Genç Spor 10, Son Çağ Fk 2 - Federal United 3, Torbalıyı Sevenler 6-İstikbal 3.

ÖDÜLLER HAVADA UÇUŞACAK

Öte yandan turnuva sonunda dereceye giren takımlar para ödülünün ve kupaların sahibi olacak. Grup maçları sonrasında ilk ikinin ve en iyi iki 3’üncünün bir üst tura ardından üst turlar ve finallerin oynanacağı müsabaka maçları hafta içi de devam edecek. 25’er dakikalık iki devreden oluşacak müsabakalar sonunda şampiyon olan takım 2 bin 500, ikinci takım bin 500, üçüncü olan takım ise 1000 liranın sahibi olacak. Ayrıca, gol kralı, en iyi kaleci ve centilmen futbolcuya da çeşitli ödüller verilecek.

DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR

Turnuva hakkında bilgi veren Organizasyon sorumlularından İbrahim Danış, “Torbalı’da farklı bir heyecanın yaşanması, yarışma ruhunun canlanması amacıyla bir turnuva düzenliyoruz. Sıkı bir şekilde turnuvaya hazırlandık. Maçlarımız Pazar günler ile Çarşamba ve Perşembe günleri oynanacak. Pazar günleri tüm takımlar birer maç yapmış olacak. Ayrıca bu organizasyon için bizlere destek olan Metropark Ailesi başta olmak üzere, Bahçıvan Grup’a, İstikbal Mobilya’ya, Ha-Ke Kereste’ye, Sedat Çetin’e, Nöbetçi Çiğköfte’ye teşekkür ederiz” dedi.

TURNUVANIN AMACI…

Turnuvanın  diğer sorumlusu olan Yılmaz Yalçın, yaptığı açıklamada “Torbalı 1. Halı Saha  Turnuvasının amacı pandemi dolayısı ile sosyalleşmeden geri kalan vatandaşları yeni normalleşme ile tanıştırmak ve kaynaştırmak. Turnuvanın geliri ile Özbey Mahallesi'nde kundaktaki bebeği ile terk edilip engelli ailesi ile yaşam mücadelesi veren bir hanımefendi ile Atatürk Mahallesi'nde benzer durumda olan ailenin temel gıda ve bebek malzemelerini karşıladım. Bu doğrultuda hepimiz bunu karşılamış olduk. Allah kabul etsin. Sonraki maçların bu bulgular çerçevesinde oynanacağını ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.