Torbalı’da kısa süre önce Halil Müftüoğlu tarafından açılan Gaziantep Halı Dünyası, ürün çeşitliliğini her geçen gün artırıyor. Ertuğrul Mahallesi, eski Özel Olgun Koleji karşısına açılan Gaziantep Halı Dünyası’nda halıların fiyatı sadece 30 liradan başlıyor. Üstelik bu halıların tamamı saçaklı. Yün, kaymaz taban, keçeli ve deri taban halıların bulunduğu Gaziantep Halı Dünyası, kilim ve halı sektörünün merkezi konumundaki Gaziantep’teki halıları Torbalılılarla buluşturuyor. Öte yandan ürün yelpazesine lüks battaniye ve Dinarsu marka halıları da ekleyen Gaziantep Halı Dünyası, renk renk, çeşit çeşit ürünlerle Torbalılıların ihtiyacına yanıt veriyor. Battaniyeleri 350 liraya, Dinarsu marka halıları ise metrekare fiyatı 70 liradan satan işletme, bir kez daha ekonomik sıkıntının tavan yaptığı bu günlerde dar gelirlilere can suyu oldu.

YAZA YENİ HALILARLA GİRİN

Yüzde 70’lik indirimle satışa sunulan halılar, uygun fiyatının yanı sıra kalitesiyle de göz kamaştırıyor. En pahalı halının yün ve marka halı olduğu mağazada bu halı bile 549 liradan satılıyor. Neredeyse bir halının yıkama fiyatına yenisinin satıldığı mağaza özellikle yaz aylarının başladığı şu günlerde hareketlilik yaşıyor.  Halıları yıkatmak yerine yaza yepyeni halılarla giren vatandaşlar hem sıfır halılara kavuşuyor hem de odalarının havasını değiştiriyor. Özel kilimlerin de yer aldığı Gaziantep Halı Dünyası, çoklu alımlarda nakliye konusunda da yardımcı oluyor. Türkiye’nin en saygın marka halılarının şaşırtan fiyatlarda alıcı bulması özellikle son zamanlarda ekonomiden yana dertli olan vatandaşların yüzünü güldürüyor.

MÜFTÜOĞLU’DAN MAĞAZAYA DAVET

Her çeşit halı, yolluk ve kilimin yer aldığı mağaza her sabah 08.00’da açılıyor akşam 22.30’da kapanıyor. Aynı zamanda üreticisi oldukları halıları çok uygun fiyatlarla ilçe sakinleriyle buluşturduklarını ifade eden Halil Müftüoğlu, “Yıllar öncesinin fiyatlarıyla satış yapıyoruz. Bizde 4 metrekare bir halı 200 lira, 6 metrekarelik başka bir halımız 300 lira. Halılarımız 30 liradan başlıyor, paspaslarımız 5 liradan satışta. Ayrıca istenilen ölçü ve ebatta da üretim yapıyoruz. Onda da metrekare fiyatımız 49 lira. Peluş halı yolluklar da stoklarımız da onların da metrekaresi 70 lira” ifadelerini kullandı. Çoklu alımlarda nakliyeyi de üstlendiklerini belirten Müftüoğlu, haftanın 7 günü açık olduklarını, tüm ilçe sakinlerini açtıkları mağazaya davet ettiklerini söyledi. Öte yandan overlok hizmetini de bünyelerinde sonmaya başlayan Müftüoğlu, evlerinden vatandaşların halı ve yolluk getirip overlok hizmetinden yararlanabileceğini kaydetti. 05427410827 numaradan işletmeye ulaşılabilir.