Torbalı’da bugüne kadar on binlerce kişiyi ehliyet sahibi yapan Özel Ege 5 Sürücü Kursu, Torbalı’nın yüz akı olmaya devam ediyor. Ayrancılar’la birlikte 300 kişilik kontenjanıyla Türkiye’nin en büyük sürücü kursu olan Özel Ege 5 Sürücü Kursu, yenilikleri, çağa ayak uydurması, taleplere karşılık vermesiyle Türkiye’nin en iyisi konumunda. Kendi mülklerinde, yıllarca aynı adreste ve çoğu yıllardır bünyesinde bulunan donanımlı eğitmen kadrosuyla eğitimlerini sürdüren Özel Ege 5 Sürücü Kursu, birçok ilke imza atarak, Türkiye’de takip edilen kurum haline geldi. Verdiği güven, sağladığı imkanların yanında, teorik ve pratik eğitimdeki kalitesinden bir gün bile taviz vermeyen Bahçıvan Grup bünyesindeki Özel Ege 5 Sürücü Kursu, araç filosuyla da bir numara konumunda.

KENDİ DİREKSİYON EĞİTİM ALANI BULUNUYOR

A, A1, A2, B, C, D sınıfı ehliyet almak isteyenlerin başvurduğu kurum Torbalı’da A sınıfı ehliyetini veren de ilk kurum özelliğini taşıyor. Alanında uzman, tecrübeli eğitmenlerle ehliyet hayali kuranlara büyük kolaylıklar sağlayan kurum son model araçlardan oluşan filosuyla adaylara hizmet ediyor. Dileyenin manuel dileyenin de otomatik vites araçları kullanarak tecrübe kazandığı eğitim kurumu, tamamen adaylarının istekleri doğrultusunda hizmetlerine yön vermiş durumda. Öte yandan kendi direksiyon eğitim alanı bulunan Türkiye’deki belki de tek eğitim kurumu olan Özel Ege 5 Sürücü Kursu’nun Tulum Mahallesi’nde 27 bin metrekarelik eğitim parkuru bulunuyor. İlk defa araba kullanacak olan adaylar, ilk olarak burada eğitime tabi tutulduktan sonra trafiğe çıkarılıyor. Burada hem teorik ve pratik bilgiler alan öğrenciler hem de korkularını da yenmiş oluyor.

TÜRKİYE’DE İLKLERE İMZA ATIYOR

Özel Ege 5 Sürücü Kursu Türkiye genelinde ilklere imza atıyor. Direksiyon parkurunun yanı sıra dev teknoloji yatırımlarına da imza atan başarılı eğitim kurumunda elektronik ortamda sınava giren öğrenciler için kurumda özel bir bölüm oluşturuldu. Bu bölümde adaylar özel bilgisayarlarla, sınavdaymış gibi veri tabanındaki soruları çözüyor. Özellikle ileri yaştaki adaylar ve bilgisayarla yeterince tanışamamış handikaplı gruplara yönelik atılan bu adım ile aday önceden sınav tecrübesi kazanarak,  sınav ortamında bilgisayarlara yabancı kalmamış oluyor. Özel olarak hazırlanan, global sürücü kurslarının kullandığı sistemlerle ilk yardım ve trafik eğitimlerini alan adaylar, sadece sınava değil hayata da hazırlanmış oluyor. Ayrıca Türkiye’de mobil uygulaması bulunan ilk eğitim kurumu olan Özel Ege Sürücü Kursu, android ve İOS uyumlu uygulamasıyla adaylar istediği yerden deneme sınavlarına girip tecrübe kazanabildiği gibi, teorik bilgilerle sınavlara ve hayata hazırlanmış oluyor. Diğer sürücü kurslarına katılan adayların bile indirdiği bu uygulama ile çağa da ayak uyduran kurum yeniliklerini bunlarla da sınırlı bırakmayacağa benziyor. 

ZENGİN ARAÇ FİLOSU

A sınıfı ehliyetler alacaklar için Yamaha marka son model motosikletin yanı sıra A1 ve A2 ehliyeti alacaklar çeşitli model motosikletler, sayısı 20’yi bulan manuel ve otomatik vites sıfır kilometre otomobiller, 2 adet TIR ve otobüslerle araç filosunu geniş tutan Özel Ege 5 Sürücü Kursu, alanında en iyi ve disiplinli müdür olan Alaattin Uzun tarafından yönetiliyor. Devlet terbiyesi almış, Hava Kuvvetleri’nde uzun yıllar astsubaylık yapan Uzun, 15 yıldır çeşitli sürücü kurslarında yöneticilik yapıyor. Mesleğinin zirvesinde olan Uzun, Hava Harp Okulu’nda öğrencilerin ulaştırma ve lojistik derslerine girmişti. Başarılı iş adamı Utkucan Bahçıvan’ın sürekli yeniliklerle dahil olduğu eğitim kurumunda Bahçıvan Grup Kurucusu Mahmut Bahçıvan da adayların durumunu ve kurumun işleyişini takip etmek adına mesai harcamaya devam ediyor.