"İnsanların içinde kendilerini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekânlar inşa etmeyi” ilke edinen Şehru İnşaat, Ayrancılar’da inşa ettiği Bahçeşehir Royal projesinin yanı sıra Bodrum Mumcular projesini de teslim etmeye hazırlanıyor. Mumcular’da, bölgenin eşsiz doğası eşliğinde huzurlu ve konforlu bir yaşam sunan Şehru İnşaat, çalışmalarını bu bölgede hızla sürdürüyor.

ÇOK ÖZEL PROJE

Muğla İlinin Bodrum ilçesinde bulunan Mumcular Royal Konut projesi Şehru İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 30000 metrekare arsa alanı üzerinde 7 bloktan oluşan proje, üç katlı olarak tasarlanmış. 72 adet rezidans dairenin olduğu proje Bodrum’un nezih bölgesi olan Mumcular’da ilk ve tek rezidans projesi olarak öne çıkıyor. Mumcular Royal Konut projesinin site özellikleri arasında peyzajlı yeşil alanlar, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası, süs havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, güvenlik hizmeti, rezidans konsepti ve özel site girişi yer alıyor.

KONUMU İLE YILIN HER GÜNÜ TATİL

Muğla İlinin Bodrum ilçesinin Mumcular mahallesinde bulunan Mumcular Royal konut projesi bölgedeki sağlık merkezlerine, eğitim kurumlarına ve alışveriş merkezlerine yakın mesafede yer alıyor. Milas, Torba, Turgutreis ve Çökertme merkezlerine eşit ve yakın mesafede yer alan proje, Bodrum ilçe merkezine de yakın mesafede değerli bir lokasyonda bulunuyor.

MİMARİ ÖZELLİKLER

Şehru İnşaat’ın “mükemmel, kusursuz, sıradışı” sloganı ile yola çıkarak tasarladığı proje lüks konut ve rezidans yaşamı özelliklerini barındırıyor. Estetik ve modern detaylarla hayata geçirilen projenin iç ve dış tasarımı çevredeki yapıların mimarisiyle ve Bodrum’un hava koşullarına uyumlu bir şekilde yapılmış. Mumcular Royal konut projesinde alanları 82 metrekare ile 114 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri bulunuyor. Dairelerde ebeveyn banyosu, kiler ve giyinme odası gibi avantajlı özellikler yer alıyor. Ayrıca projede kullanılan kaliteli yapı malzemeleri ve uygulanan ince işçilikle aydınlık ve konforlu yaşam alanları oluşturmak hedeflenmiş. Mutfaklardaki üçlü ankastre set ise A+ enerji tasarruflu ve kaliteli markalardan seçilmiş.

AYBAR: YAŞANABİLİR ALANLAR SUNUYORUZ

Şehru İnşaat olarak 1984 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüklerini belirten Şehru İnşaat yöneticisi Fethi Ayb ar, yeni yapacakları tüm projelerde insan yaşamına uyumlu olan, modern projeler geliştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Aybar, “Her geliştirdiğimiz projede geniş peyzaj alanları, sosyal tesisler, havuzlar, spor tesisleri gibi insan yaşamına artı yönde katkı sağlayabilecek her türlü detayı barındırmayı hedefliyoruz. Katma değeri yüksek projelerimizle bölgesinde ve çevresinde örnek alınan binalar inşa etmek bizim için önemli. Mumcular’daki projemizde de olduğu gibi geniş yaşam alanlarıyla da ev alacak müşterilerimize yaşanabilir alanlar sunmak istiyoruz” dedi.