İzmir’de TOBB’a bağlı oda ve borsalarda seçim maratonu devam ediyor. Bu kapsamda bugün Torbalı Ticaret Odası’nın üyeleri sandık başına gitti. Bir meslek komitesi seçimi hariç tüm meslek komitelerinde tek listenin yarıştığı meslek komiteleri seçimi Torbalı Ticaret Odası binasında yapıldı. Tek liste olmasına rağmen yoğun bir katılımın yaşandığı seçimde, katılım oranı yüzde 60’ı geçti. TTO seçimlerinde rekabetin yaşandığı tek grup olan 6. Meslek Komitesinde Abdulvahap Olgun’un mavi listesi büyük fark attı. Burada beyaz liste ile yarışan mavi liste 93 oya karşın 210 oy alarak önemli bir zafer elde etti. Sabah 09.30 da başlayıp akşam 17.00 da sona eren seçime ilgi yoğundu. Meclis üyesi adayları ile birlikte oda binasının girişinde seçmenlerini karşılayan Olgun, tüm üyelerle ile tek tek ilgilendi. TTO’da  20 Ekim Perşembe günü ise yönetim kurulu başkanı, meclis başkanı ve meslek komitesi başkanları seçilecek.

HER MESLEKTEN HER KESİMDEN İSME YER VERDİ

Her meslekten her kesimin yer aldığı liste ile seçmenin karşısına çıkan Olgun, ilçede marka olmuş, dünyaca tanınan markaların temsilcilerine de listesinde yer verdi. Önceki dönemde olduğu gibi yine bir meslek grubu hariç tek liste ile seçime girdiklerinin ve bunun sorumluluklarını artırdığını kaydeden Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun “Her meslek grubunu temsil eden bir liste yaptık. Bugüne kadar görev aldığımız tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni seçilen meslek komitesi üyesi arkadaşlarıma da görevlerinde başarılar diliyorum. Ayrıca bir grup hariç tüm meslek komitelerimizde tek listenin yarıştığı seçime bu denli yoğun katılım gösteren üyelerimize ve oyu olmadığı halde destek için bugün burada olan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca 6.Meslek Komitesi’nde yarışan beyaz listedeki arkadaşları da kutluyorum” şeklinde konuştu.

CAZİP KENT MARKASINI YUKARIYA TAŞIYACAK

Bir dönem Torbalı Ticaret Odası meclis başkanlığı yaptıktan sonra 9 yıl boyunca Torbalı Ticaret Odası Başkanlığı görevini yürüten ve bir 4 yıl daha bu görevde olacak olan Başkan Olgun, yeni dönemde Torbalı’nın ekonomik anlamda gelişmesi için daha çok çalışacaklarını ifade etti. Olgun “Yıllardır ilçemizin gelişmesi için etkili adımlar atmamızın karşılığını hamdolsun ki almaya devam ediyoruz. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de tek aday olarak seçilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Torbalı Ticaret Odası olarak her meslekten, her kesimden isimleri kapsayan çok güçlü bir liste hazırlayarak Cazip Kent Torbalı markasını yukarılara çıkaracak bir yönetim anlayışını ortaya koyacağız.” dedi.

: