Son zamanlarda çeşitli konseptlerde mekanların açıldığı Torbalı’da öyle bir yer açıldı ki, henüz ikinci gününden müdavimlerini oluşturdu bile. Türk dizi tarihinin en önemli dizilerinden olan ‘Ezel’ dizisinden de esinlenen Eyşan isimli yeni nesil meyhane, Eren-Yiğit Dalgıç girişimiyle Sadık İleri Bulvarı’nda açıldı. Şık konsepti, lezzetli menüleri ve kaliteli hizmet anlayışıyla iki gün önce kapılarını hizmete açan Eyşan Restoran, ilk günlerden dolmaya başladı. Seçkin lezzetlerin, Avrupa’da da çalışmış Türkiye’nin en iyi şefleri tarafından hazırlandığı iki katlı yeni nesil meyhanede ailelerin birlikte keyifli yemek yiyebileceği bir şekilde tasarlanmış durumda.

TORBALI’NIN EN ŞIK MEKANI

İki katlı, 200 kişilik restoranın menüsü 40’ı aşkın lezzetten oluşuyor. Et, tavuk, balık çeşitlerinin yanı sıra 30 çeşit meze ve kalamar ve karides gibi ustalık gerektiren lezzetlerin de sunumunun yapıldığı yeni nesil meyhanede önümüzdeki haftadan itibaren hafta sonları canlı müzik hizmeti de sunulacak. Saat 18.30 itibariyle açılan ve 01.30’a kadar açık olan restoran şık konseptiyle de ayrıca göz dolduruyor. İçeri girenin çıkmak istemediği bir zevkle tasarlanan yeni nesil meyhanede çalışanlar da özenle seçilmiş durumda. İzmir’in en donanımlı personellerin hizmet verdiği restoran şimdiden Torbalı’nın en şık noktası olmuş durumda.

YENİ NESİL MEYHANE ANLAYIŞININ EN GÜZEL ÖRNEĞİ

İki hafta sonra resmi açılışını yapacaklarını kaydeden Eren Dalgıç, “Yeni nesil meyhane anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Eyşan, iki gün önce açıldı. İlk yorumlardan ve ilgiden çok memnunuz. Bugüne kadar hep ilçemizdeki vatandaşlarımız ailece keyifli bir yemek yemek için farklı ilçelere gitmek zorunda kalıyordu. Şimdi inanıyoruz ki dışarıdan Eyşan’a gelenler olacak. Hem menümüze hem fiyatlarımıza hem de konseptimize inanıyoruz.  Gelen yorumlar da bizleri çok mutlu ediyor. Tüm Torbalı’yı restoranımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.