Türkiye’nin önde gelen beyaz eşya markası Beko ve mobilya markası olan İstikbal Ata ve oğlu Ozan Çatalkaya tarafından Torbalı’ya kazandırıldı. Beko markasıyla ikinci, İstikbal markasıyla ise birinci mağazalarını açan Çatalkaya ailesi 30 yılı aşkın süredir Torbalı’ya hizmet veriyor. Beko markasını uzun yıllardır ilçede vatandaşlarla buluşturan, bu alanda öncü olan Ata Çatalkaya şimdi oğlu Ozan Çatalkaya ile birlikte Tepeköy İZBAN İstasyonu karşısında hem mobilya hem beyaz eşya mağazasıyla ilçe sakinlerine hizmet veriyor. Daha önce de bir dönem mobilya işi ile uğraşan ancak daha sonra yoluna sadece beyaz eşya ile devam eden Çayalkaya Ailesi, hem ticaretteki güvenirlilikleri hem de tecrübeleriyle kafalarda soru işareti bırakmıyor. Yaklaşık  2 bin metrekarelik mağaza ile Torbalı’nın en büyük mağazasını oluşturan Çatalkaya Ailesi, kaliteden ödün vermeyen evlere imzalarını atmış oluyor.

MAĞAZA MAĞAZA GEZMEYE SON

Ürün çeşitliliği, fiyat ve hizmet anlayışı nedeniyle ilçede farkını hissettiren bu mağazayla birlikte Torbalılı vatandaşlar artık evlerine diledikleri ürünü alabilecek. 2 bin metrekarelik mağazasında müşterilerini ağırlamaya başlayan Çatalkaya Ev Gereçleri, ilçenin de son zamanlardaki en büyük yatırımlarından biri. Mağaza açılışı ile birlikte Torbalı’da önemli bir sorunu ortadan kaldıran Çatalkaya Ailesi, beyaz eşya mağazasında; beyaz eşyanın yanı sıra elektronik aletler, küçük ev aletleri, telefon ve aksesuar satışı da gerçekleştiriyor.   Mobilya bölümünde ise akla gelebilecek her türlü mobilyayı uygun fiyat, yüksek kalite ve güvenilir hizmet ile vatandaşla buluşturan firma, vatandaşı bir daha mağaza mağaza gezme gibi bir durumda da bırakmıyor. Yan yana yer alan mağazaya giren vatandaş evinin tüm ihtiyaçlarını buradan karşılayabilecek. Yine sıfırdan evini döşemek isteyenler, bir evde bulunan A’dan Z’ye kadarlık tüm kalemleri buradan satın alabilecek.             

      

DEV KOMPLEKSTE AVANTAJLI SEÇENEKLER

Son teknoloji ürünlerini,  Torbalılıların hizmetine sunan çiçeği burnunda işletme kısa sürede büyük bir eksikliği giderdi.  Kısa sürede yoğun ilgiyle karşılaşan mağazada alışverişler hızla devam ediyor. Ürünlerin tamamını garanti kapsamında satışa sunan Çatalkaya Mağazalarında aranılan her ürünü bulmak mümkün. Alternatif seçeneklerle, vatandaşın her türlü talebine yanıt vermeyi başaran mağazada dönem dönem farklı kampanyalar gerçekleştirilecek. Tepeköy İZBAN İstasyonu karşısındaki komplekste hizmet veren mağaza dayanıklı tüketim mallarını uzun yıllar boyunca ilçede vatandaşlarla buluşturacağa benziyor.            

          

ÇATALKAYA AİLESİ’NDEN DEV YATIRIM

 Türkiye’nin teknoloji devi olan Beko’nun tüketici elektroniği sektöründe yıllardır büyük emekler sarf ettiğini ifade eden Ata Çatalkaya "Torbalı’ya bu yatırımı yapmaktan büyük keyif aldık. Elektronikten beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden cep telefonlarına kadar zengin ürün yelpazesiyle Torbalılı tüketicilerle buluşuyor. Açılışa özel indirimler uyguluyoruz. Bu beyaz eşya alanında ikinci şubemiz, mobilya alanında ise birinci." dedi. Öte yandan Torbalı’da böyle bir mağazanın ihtiyaç olduğunu belirten Ozan Çatalkaya ise, “İhtiyaçları gözeterek Torbalı’ya kazandırdığımız mağazamızda her türlü kolaylıkları sağlıyoruz. Mobilya ve beyaz eşyayı tek bir mağazadan almak vatandaşa da büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Tüm ilçe sakinlerini kampanyalarımızla tanışmaya ve markalarımızla buluşmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 v