Torbalı’da voleybola gönül vermiş, doğduklarından beri beraber olan 15 yaşındaki Ceren Berfe Altunbey ile 16 yaşındaki Özlem Öztopkara’nın, ilk transferleri gerçekleşti. Özay Spor Kulübü bünyesinde amatör bir şekilde voleybol hayatlarını sürdüren ikili İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne transfer oldu. İlk defa Bölgesel alanda mücadele etme fırsatı yaşayan iki arkadaş böylelikle profesyonel kariyerlerine de birlikte adım atmış oldu.

GALATASARAY’DA OYNAMAK İSTİYOR

Seval-Cemil Altunbey çiftinin pasör ve libero oynayan kızları Ceren Berfe Altunbey transferinden dolayı çok butlu. Bir gün milli takım forması giyme arzusuyla voleybola sık sıkıya bağlı olan Altunbey’in en büyük dileklerinden biri de babasının kendisine mirası olan Galatasaray’ın formasını terletmek. Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 9.sınıf öğrencisi olan Altunbey, 8 yıldır voleybolla ilgileniyor.

8 YILDIR VOLEYBOL OYNUYOR

İlknur-Akın Öztopkara çiftinin orta smaçör oynayan kızları Özlem Öztopkara da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne transfer oldu. Hayalinde tıpkı arkadaşı gibi milli forma bulunan Öztopkara, sert smaçları ile dikkatleri üstüne çekiyor. Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 10. sınıf öğrencisi olan Altunbey, 8 yıldır voleybolla ilgileniyor.